Neler Yeni

hp victuslar kronik sorunlu mu

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,335
İsim
Berk Atmaca
Bende AMD işlemci vardı. Siyah ekran sorununu o yüzden yapıyordu. Kaldırdım temiz kurulumunu yaptım (144hz vermiyor yoksa) düzeldi. Özellikle operada yapıyodu
Yine Victus laptop belirtmemişim ekleyim bunuda

Patatesx0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Hulusi
Bende AMD işlemci vardı. Siyah ekran sorununu o yüzden yapıyordu. Kaldırdım temiz kurulumunu yaptım (144hz vermiyor yoksa) düzeldi. Özellikle operada yapıyodu
şuan internete baktım hp victus bazı modelleri 60hz bazıları 144hz miş tam model yazar mısın. 60hz olanı almış olabilirsin.
ekranın desteklemior olabilir yazılımla 144e zorladığında o tür sorunla karşılaşıyor olabilirsin
yok hocam 144hz fb0012 nt hp victus etkiketi var 144hz diye zaten ilk geldiğinde 144hz ayarlıydı
hocam amd

hocam işlemci sıcaklığı forzada 90 derece falan oluyor boşta 67 70 arası bunlar laptoplar için normal midir acaba değilse iade edeceğim mecbur

hocam bu arada bir sürü işlemci sürücüsü görüküyor bu normal mi
1678638000887.png

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,322
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,322
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

Patatesx0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Hulusi
kurulumunu yap. Düzelmezse iade et değiştirsinler cihazını.
hocam kurulumda bitti hocam işlemci sıkcakları normal mi forza da 90 92 derece oluyor işlemci fb0012nt modelli laptop

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
yok hocam 144hz fb0012 nt hp victus etkiketi var 144hz diye zaten ilk geldiğinde 144hz ayarlıydı
hocam amd

hocam işlemci sıcaklığı forzada 90 derece falan oluyor boşta 67 70 arası bunlar laptoplar için normal midir acaba değilse iade edeceğim mecbur

hocam bu arada bir sürü işlemci sürücüsü görüküyor bu normal mi
Alıntıyı görüntüle
144 hz de sorun yaşıyorsanız destekte çözüm olmuyorsa iade düşünebilirsiniz. son olarak driver ddu programını kullanarak silin tekrar deneyin sorun çözülmezse bence uğraşmayın fazla
ek olarak leptoplarda amd işlemcilerin fazla ısındığından çok fazla şikayet var bazı markalarda 95 derecelerden bile bahsediliyor leptop için bile fazla buluyorum intel 87 dereceyken hemde. leptop isteyenlere sürekli söylüyorum amd ısınma sorunları var çoğu model leptoplarda. intel 11. veya 12. nesil falan alsaydınız daha iyi olurdu daha az ısınıyor onlar

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,322
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

Patatesx0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Hulusi
144 hz de sorun yaşıyorsanız destekte çözüm olmuyorsa iade düşünebilirsiniz. son olarak driver ddu programını kullanarak silin tekrar deneyin sorun çözülmezse bence uğraşmayın fazla
ek olarak leptoplarda amd işlemcilerin fazla ısındığından çok fazla şikayet var bazı markalarda 95 derecelerden bile bahsediliyor leptop için bile fazla buluyorum intel 87 dereceyken hemde. leptop isteyenlere sürekli söylüyorum amd ısınma sorunları var çoğu model leptoplarda. intel 11. veya 12. nesil falan alsaydınız daha iyi olurdu daha az ısınıyor onlar
altında soğutucu yoksa normal
farkındayım hocam doğru fakat diğer hp victuslarda mı aynı demek istemiştim

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,335
İsim
Berk Atmaca
farkındayım hocam doğru fakat diğer hp victuslarda mı aynı demek istemiştim
Dostum laptobun arkasından ufak bir şeyle yükselt 1-2cm kadar sıcaklığı 82-85 dereceye düşür. Ben öyle yaparak oynuyordum ilk zamanlar. Masaya yapışıksa normal

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,322
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

Patatesx0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Hulusi
değil. Bende var böyle bir şey yaşamadım
Hangi model var sizde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum laptobun arkasından ufak bir şeyle yükselt 1-2cm kadar sıcaklığı 82-85 dereceye düşür. Ben öyle yaparak oynuyordum ilk zamanlar. Masaya yapışıksa normal
Evet hocam masaya yapışık yükseltme dim hiç.

değil. Bende var böyle bir şey yaşamadım
Hocam bu arada sorun ekran da galiba herseyi denedim bilgisayar la ilgili bir sorun yok 60hz yapınca hiç çökme yok ama 144hz yapınca siyah ekran hatası alıyorum

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,322
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Hangi model var sizde

Hangi model var sizde

Evet hocam masaya yapışık yükseltme dim hiç.

Hocam bu arada sorun ekran da galiba herseyi denedim bilgisayar la ilgili bir sorun yok 60hz yapınca hiç çökme yok ama 144hz yapınca siyah ekran hatası alıyorum
Hp nin sitesinden tüm sürücüleri güncellemeyi de deneyebilirsin.

Top Bottom