Sabitlersin diye düşünüyorum ama satıcıya sor yine de en iyi satıcı bilirBu modeli duvara veya masaya aparat ile sabitleme şansım var mı?
Bir bilgim yok o konudaPeki şu parlaklık ile ilgili bir bilgin var mı?
200cd/m2 Parlaklığın berbat olduğunu söylemişler
evet bende bir kez düşündüm ama parlaklıgı çok düşük görünüyor bir kez almışken iyi bir monitör almanızı öneririmPeki şu parlaklık ile ilgili bir bilgin var mı?
200cd/m2 Parlaklığın berbat olduğunu söylemişler
Maksimum 2300 fiyat bandında bir monitör öneriniz var mıdır. Ben DELL 2422HG modelini beğenmiştim fakat VA panelmiş. Ghosting olacağını düşünüyorum.evet bende bir kez düşündüm ama parlaklıgı çok düşük görünüyor bir kez almışken iyi bir monitör almanızı öneririm
geç gördüm malesef iyi bir monitör bulursam atayımMaksimum 2300 fiyat bandında bir monitör öneriniz var mıdır. Ben DELL 2422HG modelini beğenmiştim fakat VA panelmiş. Ghosting olacağını düşünüyorum.
hocam öncelikle sorayım nasıl oyunlar oynamak istiyorsunuz yada monitörü ne için kullanmayı planlıyorsunuz?Maksimum 2300 fiyat bandında bir monitör öneriniz var mıdır. Ben DELL 2422HG modelini beğenmiştim fakat VA panelmiş. Ghosting olacağını düşünüyorum.
Hocam çoktan sipariş verdim Dell s2422HG modelini görüşlerimi belirtirim geldiğinde.geç gördüm malesef iyi bir monitör bulursam atayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam öncelikle sorayım nasıl oyunlar oynamak istiyorsunuz yada monitörü ne için kullanmayı planlıyorsunuz?
hocam monitör gayet iyi görünüyor hayırlı olsunHocam çoktan sipariş verdim Dell s2422HG modelini görüşlerimi belirtirim geldiğinde.