Olması lazım, overdrive ayarını açınca çıkıyor olabilir mi? Gerçi siz açmadıysanız açık değildir muhtemelen.öyle bir mod bulunmuyor menüde hocam
Olması lazım, overdrive ayarını açınca çıkıyor olabilir mi? Gerçi siz açmadıysanız açık değildir muhtemelen.öyle bir mod bulunmuyor menüde hocam
Yani şöyle söyleyeyim. Monitörün üzerindeki tuşlarla ulaştığım menüde, parlaklık sonda. Söz konusu menüdeki hiç bir yerde overdrive diye bir şey de yazmıyor. Bir şey anlamadım yani.Olması lazım, overdrive ayarını açınca çıkıyor olabilir mi? Gerçi siz açmadıysanız açık değildir muhtemelen.
Abdullah abi sence iki monitörün fiyatida ayni desek HP X24IH mi yoksa LG 24GN650-B mi tercih edersin neden?tartışmasız HP X24IH
Çok benzer monitörler ancak LG panel kalitesinden dolayı tercihim LG olurdu.Abdullah abi sence iki monitörün fiyatida ayni desek HP X24IH mi yoksa LG 24GN650-B mi tercih edersin neden?
Nette biraz araştırma yaptım.Daha doğrusu rtings sitesinde HP nin o dediğiniz şeylerde daha iyi olduğunu gördüm.Abdullah abi kaçırmayın dediğinde alıcaktık HP yi.Çok benzer monitörler ancak LG panel kalitesinden dolayı tercihim LG olurdu.
(HP kötü değil ancak LG'nin görüntü ve parlaklığı biraz daha iyi)
hp x24ih aldım ben 1400 tlden, gayet memnunum aslında. ekran parlaklığı geldiği default ayarlarda evet baya az fakat hiç bir şeyle oynamayıp sadece game moduna aldığımda gayet yeterli parlaklıkNette biraz araştırma yaptım.Daha doğrusu rtings sitesinde HP nin o dediğiniz şeylerde daha iyi olduğunu gördüm.Abdullah abi kaçırmayın dediğinde alıcaktık HP yi.
Bende 1580₺ den LG aldim fakat Xp yi 1400 ₺ den kacirdigim icin üzüldüm rtings sitesinde daha iyi bir monitor oldugu gozukuyor.hp x24ih aldım ben 1400 tlden, gayet memnunum aslında. ekran parlaklığı geldiği default ayarlarda evet baya az fakat hiç bir şeyle oynamayıp sadece game moduna aldığımda gayet yeterli parlaklık
Ben 1400TL'den VG249Q aldım.Bende 1580₺ den LG aldim fakat Xp yi 1400 ₺ den kacirdigim icin üzüldüm rtings sitesinde daha iyi bir monitor oldugu gozukuyor.
Neye göre daha iyi demişler acaba ?Nette biraz araştırma yaptım.Daha doğrusu rtings sitesinde HP nin o dediğiniz şeylerde daha iyi olduğunu gördüm.Abdullah abi kaçırmayın dediğinde alıcaktık HP yi.
Özellikler ile canlı performans aynı olmuyor maalesef.Hp yi canlı olarak görmedim ama LG nin renkleride gayet tatmin edicek seviyede.Neye göre daha iyi demişler acaba ?
Bizzat canlı görerek söylüyorum.
Ayrıca LG'de 300 nit parlaklık bulunurken Hp'de 200 nit parlaklık bulunuyor.
Ben bu iki monitörü canlı olarak gördüğüm için Lg'nin görüntü kalitesini daha iyi bulduğumu söyledim zaten.Özellikler ile canlı performans aynı olmuyor maalesef.Hp yi canlı olarak görmedim ama LG nin renkleride gayet tatmin edicek seviyede.
LG'de HDR10 var ekstra olarak bence LG daha iyi bir seçenekÖzellikler ile canlı performans aynı olmuyor maalesef.Hp yi canlı olarak görmedim ama LG nin renkleride gayet tatmin edicek seviyede.
HDR10 var ama 1.4 sürüme sahip display port to mini display port yok bende laptopa bağlayıp kullanacağım bu yüzden HDR desteğinde yararlanamıcam galibaLG'de HDR10 var ekstra olarak bence LG daha iyi bir seçenek