hpet olcakhpet ney la?
Ama yemezsin galiba.
windows hizmeti galiba yüksek duyarlıklı süre ölçer mi neydihpet ney la?
Ama yemezsin galiba.
aygıt yöneticisinden tekrar açabilirsinpeki bunu nasıl sıfırlayacağız yani default moda alacağız
bide kod varda hangi kodu yazmam lazım çünkü bir kod yazmıştım daaygıt yöneticisinden tekrar açabilirsin
aygıt yöneticisine gel sistem aygıtları vardır oraya gir yüksek duyarlıklı olay süreölçeri diye bir şey var ona gir ve sürücüyü seçip cihazı etkinleştir de oradan açarsınbide kod varda hangi kodu yazmam lazım çünkü bir kod yazmıştım da
sadece o kodu etkinleştirince pcyi yeniden başlatınca otomatik tekrar açıyor pc aygıt yöneticisinden kapatman gerek süresiz kapatmak içinaygıt yöneticisine gel sistem aygıtları vardır oraya gir yüksek duyarlıklı olay süreölçeri diye bir şey var ona gir ve sürücüyü seçip cihazı etkinleştir de oradan açarsın
aygıt yöneticisinde açtım şu anda bide deletevalue diye bir kod var onu girdim o zaman kapanmış oluyor musadece o kodu etkinleştirince pcyi yeniden başlatınca otomatik tekrar açıyor PC aygıt yöneticisinden kapatman gerek süresiz kapatmak için
eğer tekrar açmayı istiyorsan pcyi yeniden başlat aygıt yöneticisinde etkin mi bir bak etkin değilse yukarda yazdığımı yaz olur da ban falan yemezsin gereksiz bir hizmet diye biliyorum kapatmanda sıkıntı yoksadece o kodu etkinleştirince pcyi yeniden başlatınca otomatik tekrar açıyor PC aygıt yöneticisinden kapatman gerek süresiz kapatmak için
aygıt yöneticisinde açtım şu anda bide deletevalue diye bir kod var onu girdim o zaman kapanmış oluyor mu
en aşağıda bende devre dışı onu buleğer tekrar açmayı istiyorsan pcyi yeniden başlat aygıt yöneticisinde etkin mi bir bak etkin değilse yukarda yazdığımı yaz olur da ban falan yemezsin gereksiz bir hizmet diye biliyorum kapatmanda sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
oradan tekrar açeğer tekrar açmayı istiyorsan pcyi yeniden başlat aygıt yöneticisinde etkin mi bir bak etkin değilse yukarda yazdığımı yaz olur da ban falan yemezsin gereksiz bir hizmet diye biliyorum kapatmanda sıkıntı yok
![]()
en aşağıda bende devre dışı onu bul