Hs 80 max ses ayarları

Egean

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
89
beyler hs80max aldımda bu eq muhabbetlerini anlamadım bi yardımcı olurmusunuz biyerde gördüm arkadaş şöyle yazmış
yapmayı denedim fakat o ses karıştırıcısı yerinde headphones çıkmıyor bende bi destek olurmusunuz eq ayarları ile ilgili
1738261693880.png

İcue uygulamasını indirdiniz mi?

İcue uygulamasını indirdiniz mi?
indirdim hem dolby yi hem icue yu çok kendime göre bi ses bulamadım şu an çok boğuk yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o attığım resimdeki adamın önerilerini yapmaya çalıştım da yapamadım birde bu dangle ı kasanın arkasına değilde önüne tak mevzusu farkettiriyormu ya

indirdim hem dolby yi hem icue yu çok kendime göre bi ses bulamadım şu an çok boğuk yani

o attığım resimdeki adamın önerilerini yapmaya çalıştım da yapamadım birde bu dangle ı kasanın arkasına değilde önüne tak mevzusu farkettiriyormu ya
Dolbyi açıp
burada corsair eq ayarı yapıp dizi müzik performansına bakar mısınız.Oyun için ortalama bir kulaklık fakat müzik dizi filmde gayet güzel performansı var

1738262373616.png

şuan en mantıklısı bu gibi geldi bunla devam ediyorum ama daha iyisi varmıdır bilmem vardır muhtemelen

Ben bu ayarlar ile memnunum. Oyun veya müzik hiç değiştirmiyorum. Başka da bir ayar yok.
v.png

v2.png

Ben bu ayarlar ile memnunum. Oyun veya müzik hiç değiştirmiyorum. Başka da bir ayar yok.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
tam aynı ayarı göz kararı mı yapacam hocam atabiliyormusun tam nerde olduklarını

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
kanka göz kararı yapmam bile yetti noldu lan bu kulaklığa ahahhaa

8-5-3-1-0-2-4-6-8-10. Yukarı yön tuşu ile arttır.
Tekrar düzenledim

göremiyorum la ben :D

8 falan diye gözükmüyor yani
Yazdığım sayı kadar arttıracaksın soldan sağa doğru. 32hz yazan kısmı 8 kez arttır mesela. Sıfırda iken yuvarlağın üzerine bas yukarı ok tuşu ile arttır 8 kez.

Tekrar düzenledim

Yazdığım sayı kadar arttıracaksın soldan sağa doğru. 32hz yazan kısmı 8 kez arttır mesela. Sıfırda iken yuvarlağın üzerine bas yukarı ok tuşu ile arttır 8 kez.
he bende öyle anladım da senle aynı olmuyorki 0 dan yapınca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,705
Üyeler
191,151
Son üye
Mordecai24
Geri