Neler Yeni

Hs35 mi ? Arctis 1 mi ? Ghost Shark 7 mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ege Yıldırım
Yeni bir kulaklık almam gerekli. Şu 3 kulaklık arasında kaldım. Siz hangisini tercih ederdiniz ? Özellikleri karşılaştırdığımda Ghost Shark Mikrofon kısmında daha iyi ancak, malzeme kalitelerinden emin olamıyorum. Bir de bir tarafta Corsair , SteelSeries gibi dev markalar bir tarafta ise daha çok düşük ve orta segmente ürün çıkaran GameBooster.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alperen Filiz
bende hs35 var gayet memnunum , zamanında artics 1 ile arasında kalmıştım. hs35 önermişlerdi

ventioNN

80+ Platinum
Arctis aralarında en iyisi. HS35 geçen hafta 230a düştü.

Arcturus

80+ Bronze
Yeni bir kulaklık almam gerekli. Şu 3 kulaklık arasında kaldım. Siz hangisini tercih ederdiniz ? Özellikleri karşılaştırdığımda Ghost Shark Mikrofon kısmında daha iyi ancak, malzeme kalitelerinden emin olamıyorum. Bir de bir tarafta Corsair , Steelseries gibi dev markalar bir tarafta ise daha çok düşük ve orta segmente ürün çıkaran GameBooster.
steelseries markası güzel

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Bence arctis 1

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Her türlü Arctis 1.

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Alper Yıldız
Yeni bir kulaklık almam gerekli. Şu 3 kulaklık arasında kaldım. Siz hangisini tercih ederdiniz ? Özellikleri karşılaştırdığımda Ghost Shark Mikrofon kısmında daha iyi ancak, malzeme kalitelerinden emin olamıyorum. Bir de bir tarafta Corsair , Steelseries gibi dev markalar bir tarafta ise daha çok düşük ve orta segmente ürün çıkaran GameBooster.
Sen de bir karar ver benim konumda hs 35 diyorsun burda arctis 1

Arasında kaldığın kulaklıklarda SteelSeries varsa kesinlikle onu seçmelisin. Çünkü çoğu yayıncı-youtuber yada ünlü olanların çoğu SteelSeries kullanıyo + olarak görünümü bence diğer kullaklıklara göre daha iyi. Rahatlık bakımından artık kulaklık üreten firmalar bunun üstesinden geliyolar. Hemen hemen bütün kulaklıklar rahat oluyor. Formdada çoğu kişi steelseries diyor. Mikrofonu olsun ses kasma olsun bence bu fiyat aralıklarında en iyisi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ege Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5 Arctis 1 hs35 ile kazanan ARCTİS. Yorumlarınız için çok teşekkürler yarın siparişini vereceğim. <3

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ege Yıldırım
Arasında kaldığın kulaklıklarda Steelseries varsa kesinlikle onu seçmelisin. Çünkü çoğu yayıncı-youtuber yada ünlü olanların çoğu Steelseries kullanıyo + olarak görünümü bence diğer kullaklıklara göre daha iyi. Rahatlık bakımından artık kulaklık üreten firmalar bunun üstesinden geliyolar. Hemen hemen bütün kulaklıklar rahat oluyor. Formdada çoğu kişi Steelseries diyor. Mikrofonu olsun ses kasma olsun bence bu fiyat aralıklarında en iyisi.
İninalime para yı koydum siparişi vericem ancak benim bilgisayarım tek jak girişi içeriyor Arctis 1 buna uygun mudur ?

Çınar Yaşar

80+ Gold
Arctis 1 al

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
İninalime para yı koydum siparişi vericem ancak benim bilgisayarım tek jak girişi içeriyor Arctis 1 buna uygun mudur ?
dönüştürücü kullanabilirsin ancak zaten artctis 1 usb kullanıyor diye biliyorum hayırlı uğurlu olsun hocam :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,084
Üyeler
163,941
Son üye
Ahmet166
Top Bottom