Hs35 mi ? Arctis 1 mi ? Ghost Shark 7 mi ?

Reaksiyon skoru
1
Yeni bir kulaklık almam gerekli. Şu 3 kulaklık arasında kaldım. Siz hangisini tercih ederdiniz ? Özellikleri karşılaştırdığımda Ghost Shark Mikrofon kısmında daha iyi ancak, malzeme kalitelerinden emin olamıyorum. Bir de bir tarafta Corsair , SteelSeries gibi dev markalar bir tarafta ise daha çok düşük ve orta segmente ürün çıkaran GameBooster.

bende hs35 var gayet memnunum , zamanında artics 1 ile arasında kalmıştım. hs35 önermişlerdi

Arctis aralarında en iyisi. HS35 geçen hafta 230a düştü.

Yeni bir kulaklık almam gerekli. Şu 3 kulaklık arasında kaldım. Siz hangisini tercih ederdiniz ? Özellikleri karşılaştırdığımda Ghost Shark Mikrofon kısmında daha iyi ancak, malzeme kalitelerinden emin olamıyorum. Bir de bir tarafta Corsair , Steelseries gibi dev markalar bir tarafta ise daha çok düşük ve orta segmente ürün çıkaran GameBooster.
steelseries markası güzel

Her türlü Arctis 1.

Yeni bir kulaklık almam gerekli. Şu 3 kulaklık arasında kaldım. Siz hangisini tercih ederdiniz ? Özellikleri karşılaştırdığımda Ghost Shark Mikrofon kısmında daha iyi ancak, malzeme kalitelerinden emin olamıyorum. Bir de bir tarafta Corsair , Steelseries gibi dev markalar bir tarafta ise daha çok düşük ve orta segmente ürün çıkaran GameBooster.
Sen de bir karar ver benim konumda hs 35 diyorsun burda arctis 1

Arasında kaldığın kulaklıklarda SteelSeries varsa kesinlikle onu seçmelisin. Çünkü çoğu yayıncı-youtuber yada ünlü olanların çoğu SteelSeries kullanıyo + olarak görünümü bence diğer kullaklıklara göre daha iyi. Rahatlık bakımından artık kulaklık üreten firmalar bunun üstesinden geliyolar. Hemen hemen bütün kulaklıklar rahat oluyor. Formdada çoğu kişi steelseries diyor. Mikrofonu olsun ses kasma olsun bence bu fiyat aralıklarında en iyisi.

5 Arctis 1 hs35 ile kazanan ARCTİS. Yorumlarınız için çok teşekkürler yarın siparişini vereceğim. <3

Arasında kaldığın kulaklıklarda Steelseries varsa kesinlikle onu seçmelisin. Çünkü çoğu yayıncı-youtuber yada ünlü olanların çoğu Steelseries kullanıyo + olarak görünümü bence diğer kullaklıklara göre daha iyi. Rahatlık bakımından artık kulaklık üreten firmalar bunun üstesinden geliyolar. Hemen hemen bütün kulaklıklar rahat oluyor. Formdada çoğu kişi Steelseries diyor. Mikrofonu olsun ses kasma olsun bence bu fiyat aralıklarında en iyisi.
İninalime para yı koydum siparişi vericem ancak benim bilgisayarım tek jak girişi içeriyor Arctis 1 buna uygun mudur ?

Arctis 1 al

İninalime para yı koydum siparişi vericem ancak benim bilgisayarım tek jak girişi içeriyor Arctis 1 buna uygun mudur ?
dönüştürücü kullanabilirsin ancak zaten artctis 1 usb kullanıyor diye biliyorum hayırlı uğurlu olsun hocam :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,051
Üyeler
189,538
Son üye
barlow34
Geri