Neler Yeni

Hs50 pro vs drop plus

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
? 150-200 tl değer mi
@T.P.G.
sen ne dersin

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,055
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Corsair kalitesi için değer.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26

T.P.G.

80+ Titanium
Her türlü değer kanka. Drop Plus iyi fakat bazıları abartıyor Cloud ll seviyesinde diyenler mesela :). HS50 Pro pişman etmez. İnceleme bekliyorum başkalarının fikrini merak ediyorum :).
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben vermezdim 200 TL fark eden bir şey yok, Drop Plus gayet yeterli bir ses seviyesine sahip. Ondan başka bir kulaklık alacaksam ve bütçe arttıracaksam wireless kulaklık alırım o kadar.
Emin misin? Drop Plus fanı olduğunu düşünmeye başladım :D.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her türlü değer kanka. Drop Plus iyi fakat bazıları abartıyor Cloud ll seviyesinde diyenler mesela :). HS50 Pro pişman etmez. İnceleme bekliyorum başkalarının fikrini merak ediyorum :).
Hs 60 aynı fiyat hangisi alınmalı
Aynı sesi mi veriyorlar

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
EQ ayarı cart curt. 7.1 de var tabi ama 7.1 ise yaramıyor zaten. HS50 Pro alırdım ben.

Zaten Abdullah da diyor HS60 FP degil ama HS50 F/P diye.
tamamdr teşekkürler

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26

Emin misin? Drop Plus fanı olduğunu düşünmeye başladım :D.
Hocam deneyim, cidden iyi. ModArt'ı biliyor musun? Levontaj abi o bile Cloud II kullanıyor Drop test ettiğinde fark etmedim diyor ses kaliteleri cidden hemen hemen aynı. Drop Plus ise daha da iyi ve daha rahat. Mikrofonları zaten efsane, Corsair'den iyi mikrofon olarak testlere bak bayağı iyi mikrofonu var. Aynı zamanda Fury Levell'da aynı şeyi dedi ve ben eminim bnular objektif kanallar. Ondan sonra Techno Cümbüş diye kanal var Rampage sponsoru ama o da Cloud II kullanırken Drop Plus geçti. Burada sponsor olması önemli değil adam kendi rahatını düşünür. Cidden arada çok az fark var bir ara deneyimlesen sen de anlayacaksın. Drop Plus üstüne para koyup kulaklık alacak isem wireless kulaklık alırım ben. Zaten yakında bir wireless kulaklık geliyor sana zaten özelden belirttim o aşırı iyi olacak.

T.P.G.

80+ Titanium
Hocam deneyim, cidden iyi. ModArt'ı biliyor musun? Levontaj abi o bile Cloud II kullanıyor Drop test ettiğinde fark etmedim diyor ses kaliteleri cidden hemen hemen aynı. Drop Plus ise daha da iyi ve daha rahat. Mikrofonları zaten efsane, Corsair'den iyi mikrofon olarak testlere bak bayağı iyi mikrofonu var. Aynı zamanda Fury Levell'da aynı şeyi dedi ve ben eminim bnular objektif kanallar. Ondan sonra Techno Cümbüş diye kanal var Rampage sponsoru ama o da Cloud II kullanırken Drop Plus geçti. Burada sponsor olması önemli değil adam kendi rahatını düşünür. Cidden arada çok az fark var bir ara deneyimlesen sen de anlayacaksın. Drop Plus üstüne para koyup kulaklık alacak isem wireless kulaklık alırım ben. Zaten yakında bir wireless kulaklık geliyor sana zaten özelden belirttim o aşırı iyi olacak.
Yalnız sponsor kendin de diyorsun :). Videoda hacı ben buna geçtim diyip tekrar Cloud ll kullanmak kolay iş. Zaten FuryLevell severim ama adamlar kulaklık çıkaracak Rampage ile boylr demesi normal yani. Tamamen reklam. ModArt için güvenim var evet fakat bir fark yok değil fark kesinlikle var.

Mesela en basitinden söyleyeyim. Cloud Alpha ile Cloud Stinger arasında fark var kesinlikle bunda hemfikirizdir. Ancak bu farkı nasıl anlarız? Çok basit bu. Sesten(!) şaka şaka. Belli eden bazı şeyler vardır. Sesin ayrıştırılması. Yani diyelim CS oynuyorsun İnferno dasın. B Planttasin ve banana tarafından adamlar geliyor. Cloud Alphae tam olarak sayisını çözebilirsin dikkat edersen. Cloud stinger ise daha arada birakıyor mesela 2 4 arasında. Sesin uzaktan gelmesi de var tabi. Surücülerin büyüklügü de bir etken. Bunlar önemli şeyler. Yoksa 10 liralık kulaklık alır yine sağdan soldan ses kasabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,569
Üyeler
164,871
Son üye
Wickerman
Top Bottom