Rivyalı Geralt
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,507
Ben vermezdim 200 TL fark eden bir şey yok, Drop Plus gayet yeterli bir ses seviyesine sahip. Ondan başka bir kulaklık alacaksam ve bütçe arttıracaksam wireless kulaklık alırım o kadar.
Emin misin? Drop Plus fanı olduğunu düşünmeye başladımBen vermezdim 200 TL fark eden bir şey yok, Drop Plus gayet yeterli bir ses seviyesine sahip. Ondan başka bir kulaklık alacaksam ve bütçe arttıracaksam wireless kulaklık alırım o kadar.
Hs 60 aynı fiyat hangisi alınmalıHer türlü değer kanka. Drop Plus iyi fakat bazıları abartıyor Cloud ll seviyesinde diyenler mesela. HS50 Pro pişman etmez. İnceleme bekliyorum başkalarının fikrini merak ediyorum
.
HS50 Pro daha iyi ancak HS60 ın yazılım artısı var. Yazılım önemliyse HS60.Hs 60 aynı fiyat hangisi alınmalı
Aynı sesi mi veriyorlar
Yazılım ne gibi bir fark atar yani oyun oynıcam sadeceHS50 Pro daha iyi ancak HS60 ın yazılım artısı var. Yazılım önemliyse HS60.
EQ ayarı cart curt. 7.1 de var tabi ama 7.1 ise yaramıyor zaten. HS50 Pro alırdım ben.Yazılım ne gibi bir fark atar yani oyun oynıcam sadece
tamamdr teşekkürlerEQ ayarı cart curt. 7.1 de var tabi ama 7.1 ise yaramıyor zaten. HS50 Pro alırdım ben.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zaten Abdullah da diyor HS60 FP degil ama HS50 F/P diye.
Hocam deneyim, cidden iyi. ModArt'ı biliyor musun? Levontaj abi o bile Cloud II kullanıyor Drop test ettiğinde fark etmedim diyor ses kaliteleri cidden hemen hemen aynı. Drop Plus ise daha da iyi ve daha rahat. Mikrofonları zaten efsane, Corsair'den iyi mikrofon olarak testlere bak bayağı iyi mikrofonu var. Aynı zamanda Fury Levell'da aynı şeyi dedi ve ben eminim bnular objektif kanallar. Ondan sonra Techno Cümbüş diye kanal var Rampage sponsoru ama o da Cloud II kullanırken Drop Plus geçti. Burada sponsor olması önemli değil adam kendi rahatını düşünür. Cidden arada çok az fark var bir ara deneyimlesen sen de anlayacaksın. Drop Plus üstüne para koyup kulaklık alacak isem wireless kulaklık alırım ben. Zaten yakında bir wireless kulaklık geliyor sana zaten özelden belirttim o aşırı iyi olacak.Her türlü değer kanka. Drop Plus iyi fakat bazıları abartıyor Cloud ll seviyesinde diyenler mesela. HS50 Pro pişman etmez. İnceleme bekliyorum başkalarının fikrini merak ediyorum
.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Emin misin? Drop Plus fanı olduğunu düşünmeye başladım.
Yalnız sponsor kendin de diyorsunHocam deneyim, cidden iyi. ModArt'ı biliyor musun? Levontaj abi o bile Cloud II kullanıyor Drop test ettiğinde fark etmedim diyor ses kaliteleri cidden hemen hemen aynı. Drop Plus ise daha da iyi ve daha rahat. Mikrofonları zaten efsane, Corsair'den iyi mikrofon olarak testlere bak bayağı iyi mikrofonu var. Aynı zamanda Fury Levell'da aynı şeyi dedi ve ben eminim bnular objektif kanallar. Ondan sonra Techno Cümbüş diye kanal var Rampage sponsoru ama o da Cloud II kullanırken Drop Plus geçti. Burada sponsor olması önemli değil adam kendi rahatını düşünür. Cidden arada çok az fark var bir ara deneyimlesen sen de anlayacaksın. Drop Plus üstüne para koyup kulaklık alacak isem wireless kulaklık alırım ben. Zaten yakında bir wireless kulaklık geliyor sana zaten özelden belirttim o aşırı iyi olacak.