HS70 Ped Soyulma Problemi

Skynel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
9,263
Dostlar yaklaşık 1,5 Seneden beri HS70 kullanıyorum
Bugün kulağıma takmadan farkettim ki sağ kulak tarafinda ki pedler soyulmuş sol kulakta hiç bir şey yok hissiyat anlamında pek bir fark olduğunu söyleyemem sizce garantiye göndermeli miyim? bana bir sıkıntı yaratır mı? ya da garanti bunu kapsıyor mu
Ve sizden ricam bunu okuyanlar arasında itopyaya daha önce bir ürünü garantiye gönderen birisi varsa nasıl gönderiyor çünkü itopyanın müşteri hizmetlerine ulaşmak biraz problem.

itopyaya neden gönderiyorsun.garanti belgesinde yazan yere kargola daha hızlı olur.

itopyaya neden gönderiyorsun.garanti belgesinde yazan yere kargola daha hızlı olur.
Coolermaster güç kaynağına sahibim garanti belgesinde yazan yeri aradığımda itopyaya göndermem gerektiğini söylediler

Dostlar yaklaşık 1,5 Seneden beri HS70 kullanıyorum
Bugün kulağıma takmadan farkettim ki sağ kulak tarafinda ki pedler soyulmuş sol kulakta hiç bir şey yok hissiyat anlamında pek bir fark olduğunu söyleyemem sizce garantiye göndermeli miyim? bana bir sıkıntı yaratır mı? ya da garanti bunu kapsıyor mu
Ve sizden ricam bunu okuyanlar arasında itopyaya daha önce bir ürünü garantiye gönderen birisi varsa nasıl gönderiyor çünkü itopyanın müşteri hizmetlerine ulaşmak biraz problem.
1,5 yıldır yeni soyulduğunu fark edince bne o.O2
garantiye göndermeli miyim? bana bir sıkıntı yaratır mı? ya da garanti bunu kapsıyor mu
sormak lazım 🤔

rahatsız etmiyorsa kullanmaya devam et bence ne olacak ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,948
Üyeler
195,214
Son üye
westernKingBird
Geri