HTML-CSS-JS GİBİ DİLLER İÇİN UDEMY KURS ÖNERİSİ

esan29

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
99
Arkadaşlar yt den yakınkampüs isimli kanaldan html css öğrendim kendi imkanlarımla ama elimde bir hem sertifika olması için hemde daha yeni bir bilgiler öğrenmek adına 2 tane kursa alacağım udemy den 50 şer tl ye
yani udemy den 1 adet web tasarım kursu almak istiyorum güzel ve işime yarayacak olanından
birde öğrenmem gereken ilerisi için olumlu yönler yaratıcak bir kurs seçmek istiyorum
yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar yt den yakınkampüs isimli kanaldan html css öğrendim kendi imkanlarımla ama elimde bir hem sertifika olması için hemde daha yeni bir bilgiler öğrenmek adına 2 tane kursa alacağım udemy den 50 şer TL ye
yani udemy den 1 adet web tasarım kursu almak istiyorum güzel ve işime yarayacak olanından
birde öğrenmem gereken ilerisi için olumlu yönler yaratıcak bir kurs seçmek istiyorum
Btk akademi ücretsiz ve sertifika veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Btk akademi ücretsiz ve sertifika veriyor
Ben ordan Python izliyorumizliyorum1

Arkadaşlar yt den yakınkampüs isimli kanaldan html css öğrendim kendi imkanlarımla ama elimde bir hem sertifika olması için hemde daha yeni bir bilgiler öğrenmek adına 2 tane kursa alacağım udemy den 50 şer TL ye
benimde kullandığım bir kurs gayet güzel ve açıklayıcı anlatıyor tavsiye ederim. 1 gün kalmış indirimde 50tl bence hemen al derim.

peki web eğitimin dışında önerdiğiniz bir kurstur yada farklı bir yazılım kursu var mı öneriniz (farklı diller içeren)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,702
Üyeler
186,231
Son üye
AtomikPatlıcan
Geri