Emroasty
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 176
- İsim
- Emre Kadir Yanık
@beritankorkusuz hocamın tavsiyesiyle bende forumdaki kullanıcılara HTML'i anlatmak ve öğretmek istedim.
Öncelikle ilk olarak HTML'in açılımı Hiper metin işaretleme dilidir burdanda anlaşılabileceği üzere HTML bir programlama dili değildir.
HTML ile bir proje yaparken size önerebileceğim kod editörleri Brackets Visual Studio Code Sublime Text3 önerebileceğim güzel kod editörlerindendir.
Öncelikle HTML diğer dillerin aksine ezber istiyen bir dildir.
Dipnotersin sonunda İngilizce ve türkçe olmak üzere birçok kaynak eklemeye çalışacağım.
HTML'in belli başlı etiketleri vardır.Bunları aşşağıda kısaca anlatan bir kaynak bırakıyorum anlamadığınız yer olursa sorabilirsiniz.
http://zinzinzibidi.com/web_tasarim/html5/temel_html_etiketleri_ve_kurallar
Üstteki kaynaklar HTML'e başlarken işinizi görecek kaynaklardır altada videolu anlatımları bırakıyorum.
Ayrıyeten altta udemyde ücretsiz olan güzel kursları bulabileceğiniz linkleri bırakıyorum.
Öncelikle ilk olarak HTML'in açılımı Hiper metin işaretleme dilidir burdanda anlaşılabileceği üzere HTML bir programlama dili değildir.
HTML ile bir proje yaparken size önerebileceğim kod editörleri Brackets Visual Studio Code Sublime Text3 önerebileceğim güzel kod editörlerindendir.
Öncelikle HTML diğer dillerin aksine ezber istiyen bir dildir.
Dipnotersin sonunda İngilizce ve türkçe olmak üzere birçok kaynak eklemeye çalışacağım.
HTML'in belli başlı etiketleri vardır.Bunları aşşağıda kısaca anlatan bir kaynak bırakıyorum anlamadığınız yer olursa sorabilirsiniz.
HTML - Yusuf SEZER
Web sayfalarında kullanılan görsel bileşenleri oluşturmak için kullanılan HTML ile ilgili dersler, örnekler ve kodlar yer almakta.
www.yusufsezer.com.tr
W3Schools.com
W3Schools offers free online tutorials, references and exercises in all the major languages of the web. Covering popular subjects like HTML, CSS, JavaScript, Python, SQL, Java, and many, many more.
www.w3schools.com
HTML ve CSS ile Web Sitesi Nasıl Yapılır? - Koç Akademi
, Eğitime genel bakış video eğitimi, video dersler ile öğren. HTML ve CSS ile Web Sitesi Nasıl Yapılır?
www.kocakademi.com
Turkish Courses - Free Udemy Courses - DiscUdemy
Turkish courses for free udemy coupon
www.discudemy.com