doctur 80+ Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 327 Dahası Reaksiyon skoru 74 İsim İbrahim Enes Taşdan 3 Ocak 2021 #1 beyler sayfaya videoyu ekliyorum ama bir türlü yerini filan ayarlayamıyorum nasıl ayarlarım internette bu konu hakkında bir şey bulamadım
beyler sayfaya videoyu ekliyorum ama bir türlü yerini filan ayarlayamıyorum nasıl ayarlarım internette bu konu hakkında bir şey bulamadım
unknownuser 80+ Bronze Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1,515 En İyi Cevap 4 6 Ocak 2021 #2 W3Schools.com W3Schools offers free online tutorials, references and exercises in all the major languages of the web. Covering popular subjects like HTML, CSS, JavaScript, Python, SQL, Java, and many, many more. www.w3schools.com İnceleyebilirsiniz.
W3Schools.com W3Schools offers free online tutorials, references and exercises in all the major languages of the web. Covering popular subjects like HTML, CSS, JavaScript, Python, SQL, Java, and many, many more. www.w3schools.com İnceleyebilirsiniz.
DoğuamaBatı 80+ Silver Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 3,409 Dahası Reaksiyon skoru 2,287 İsim ........ 20 Ocak 2021 #3 doctur yazmış: beyler sayfaya videoyu ekliyorum ama bir türlü yerini filan ayarlayamıyorum nasıl ayarlarım internette bu konu hakkında bir şey bulamadım Devamı için tıklayın... Biraz geç olacak ama style.css die dosyan vadir ona .videokutununismineyse{ position: relative; margin: auto; } Bunu yaz
doctur yazmış: beyler sayfaya videoyu ekliyorum ama bir türlü yerini filan ayarlayamıyorum nasıl ayarlarım internette bu konu hakkında bir şey bulamadım Devamı için tıklayın... Biraz geç olacak ama style.css die dosyan vadir ona .videokutununismineyse{ position: relative; margin: auto; } Bunu yaz