Fury renegade 1 TB al dostum.Huananzhı X99-TF modelıne sahıbım. Samsung 990 EVO 1TB bu anakarta uyumlu mudur? Degilse de 1TB'lık onerılerınızı beklıyorum. Bütçem 4.000 TL.
Öncelikle önerin için teşekkür ederim.Samsung 990 Evo ürünün benim anakartıma uyumlu olup olmadığı hakkında bir bilgin varmı? Yada şöyle söylim her m2 ssdnin boyutu klasikmi?Öncelikle dediğin ssd gerçekten kaliteli bir ssd bütcen olunca bu ssdyi alabilirsen senin için daha katkılı olur ama bütçen için dediğin samsung ssd çok kaliteli tavsiye ederim
Samsung 2tb 990 Pro Mz-v9p2t0bw 7450- 6900mb/s M2 Pcıe Nvme Gen4 Ssd Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung 2tb 990 Pro Mz-v9p2t0bw 7450- 6900mb/s M2 Pcıe Nvme Gen4 Ssd yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hemen bakayımHocam hem bütçemi aşıyor hemde kingston ürünlerini samsunga kıyasla daha az ömürlü deniyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öncelikle önerin için teşekkür ederim.Samsung 990 Evo ürünün benim anakartıma uyumlu olup olmadığı hakkında bir bilgin varmı? Yada şöyle söylim her m2 ssdnin boyutu klasikmi?
Şimdi baktım ve maalesef uygun değilmiş en kısa sürede Anakart değiştir bence ama dediğin ssd uygun anakarta ona bakabilirsin iyi günler.Hocam hem bütçemi aşıyor hemde kingston ürünlerini samsunga kıyasla daha az ömürlü deniyor.
Öncelikle önerin için teşekkür ederim.Samsung 990 Evo ürünün benim anakartıma uyumlu olup olmadığı hakkında bir bilgin varmı? Yada şöyle söylim her m2 ssdnin boyutu klasikmi?
hocam uyumlu olup olmadığını nasıl anladığını anlatabilirmisin biraz cahilim bu konularda.Hemen bakayım
Şimdi baktım ve maalesef uygun değilmiş en kısa sürede Anakart değiştir bence ama dediğin ssd uygun anakarta ona bakabilirsin iyi günler.