Neler Yeni

Huananzhı X99-TF anakarta 4000 TL SSD önerisi

muzocoro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muzaffer Coravanlıoğlu
Bütçe
4000
Huananzhı X99-TF modelıne sahıbım. Samsung 990 EVO 1TB bu anakarta uyumlu mudur? Degilse de 1TB'lık onerılerınızı beklıyorum. Bütçem 4.000 TL.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Eray kalafat
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,964
İsim
Murat Orhan
Huananzhı X99-TF modelıne sahıbım. Samsung 990 EVO 1TB bu anakarta uyumlu mudur? Degilse de 1TB'lık onerılerınızı beklıyorum. Bütçem 4.000 TL.
Fury renegade 1 TB al dostum.

muzocoro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muzaffer Coravanlıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hem bütçemi aşıyor hemde kingston ürünlerini samsunga kıyasla daha az ömürlü deniyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle dediğin ssd gerçekten kaliteli bir ssd bütcen olunca bu ssdyi alabilirsen senin için daha katkılı olur ama bütçen için dediğin samsung ssd çok kaliteli tavsiye ederim
Öncelikle önerin için teşekkür ederim.Samsung 990 Evo ürünün benim anakartıma uyumlu olup olmadığı hakkında bir bilgin varmı? Yada şöyle söylim her m2 ssdnin boyutu klasikmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Eray kalafat
Hocam hem bütçemi aşıyor hemde kingston ürünlerini samsunga kıyasla daha az ömürlü deniyor.

Öncelikle önerin için teşekkür ederim.Samsung 990 Evo ürünün benim anakartıma uyumlu olup olmadığı hakkında bir bilgin varmı? Yada şöyle söylim her m2 ssdnin boyutu klasikmi?
Hemen bakayım

Şimdi baktım ve maalesef uygun değilmiş en kısa sürede Anakart değiştir bence ama dediğin ssd uygun anakarta ona bakabilirsin iyi günler.

muzocoro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muzaffer Coravanlıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hemen bakayım

Şimdi baktım ve maalesef uygun değilmiş en kısa sürede Anakart değiştir bence ama dediğin ssd uygun anakarta ona bakabilirsin iyi günler.
hocam uyumlu olup olmadığını nasıl anladığını anlatabilirmisin biraz cahilim bu konularda.

artsahin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
aras şahin
Top Bottom