Neler Yeni

Çözüldü✓ M2 SSD - SSD Tavsiyesi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,584
İsim
Emre
Discord
necromancerr

DarwinBEY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Berkan
Bu attığınız model daha iyidir hem gen4 ki gen3 ile sıkıntısız kullanırsınız geriye dönük uyumluluk var ve okuma yazma değerleri baya iyi
diğer bahsedileni atma şansınız var mı? verdiğim rahatsızlık için özür dilerim :giggle: son olarak fiyat karsılastırmasıyla karar verip siparişi vereceğim.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,584
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Kioxia Gen 3 zaten bişey olmaz.
Hocam Biraz Arkadaş G3 bulmuş fiyatıda kötü değil + Leaven K620 Rehberi yapıldımı hiç yapmayı düşünüyorumda geldiğinde elinizdeki switch bilgilerini vs özelden atabilirmisiniz :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

diğer bahsedileni atma şansınız var mı? verdiğim rahatsızlık için özür dilerim :giggle: son olarak fiyat karsılastırmasıyla karar verip siparişi vereceğim.
https://www.hepsiburada.com/kioxia-...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.96.2 sizin attığınız zaten diğer bahsedilen ayrıca önemi yok ne rahatsızlığı bende vakit geçiriyorum

DarwinBEY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Berkan
Hocam Biraz Arkadaş G3 bulmuş fiyatıda kötü değil + Leaven K620 Rehberi yapıldımı hiç yapmayı düşünüyorumda geldiğinde elinizdeki switch bilgilerini vs özelden atabilirmisiniz :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/kioxia-exceria-nvme-1tb-1700mb-1600mb-s-m2-pcie-nvme-3d-nand-ssd-lrc10z001tg8-p-HBV00000U34LX?magaza=KAYA TEKNOLOJİ&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.96.2 sizin attığınız zaten diğer bahsedilen ayrıca önemi yok ne rahatsızlığı bende vakit geçiriyorum
arada fiyat farkı yokmuş okuma yazma olarak benim attığım daha iyi gibi dram mevcut mudur? bunu alayım mı hocam? birde çok teşekkür ederim ilgi ve bilgiler için :giggle:

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,584
İsim
Emre
Discord
necromancerr
arada fiyat farkı yokmuş okuma yazma olarak benim attığım daha iyi gibi dram mevcut mudur? bunu alayım mı hocam? birde çok teşekkür ederim ilgi ve bilgiler için :giggle:

G3 te nedense dram koymamışlar yerine hmb koymuşlar
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...tg8-m-2-pci-express-3-0-fiyati,706880561.html şu üründe var
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...xceria-g2-1tb-m-2-disk-fiyati,1584803490.html bundada var dram

DarwinBEY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Berkan
ben en iyisi g2 yi alayım geçeyim ucuzmuş amacım sadece depolama yeri olması HDD ler ile aynı fiyat olmasa HDD alacaktım neredeyse aynı fiyat olduğu için m2 alıyorum :D yardım ve bilgiler için herekse çok teşekkür ederim @Necromancerr kafanızı şişirmiş olabilirim verdiğim rahatsızlıktan dolayı kusuruma bakmayın çok teşekkür ederim sağolun.

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
ben en iyisi g2 yi alayım geçeyim ucuzmuş amacım sadece depolama yeri olması HDD ler ile aynı fiyat olmasa HDD alacaktım neredeyse aynı fiyat olduğu için m2 alıyorum :D yardım ve bilgiler için herekse çok teşekkür ederim @Necromancerr kafanızı şişirmiş olabilirim verdiğim rahatsızlıktan dolayı kusuruma bakmayın çok teşekkür ederim sağolun.
al geç bende sipariş verdim

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,584
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Yok hocam ne kusuru önemli değil :) maksat burda en iyi fiyata en iyi verimi alabilmek

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,584
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç