Neler Yeni

Huanuo vs north bayou

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Baran Kut
North Bayou monitör kolu olarak aşırı kaliteli ama imkanın varsa iki ayrı kol almanı tavsiye ederim çünkü bu tek tabanlı monitör kollarında monitörleri rahat hareket ettirme payı olmayabiliyor.

mando9098

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Uğur Öden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
North Bayou monitör kolu olarak aşırı kaliteli ama imkanın varsa iki ayrı kol almanı tavsiye ederim çünkü bu tek tabanlı monitör kollarında monitörleri rahat hareket ettirme payı olmayabiliyor.
sadece yan yana kullanacak olsaydım ayrı alırdım ama üst üstede kullanmak istiyorum o yüzden tek modele yöneldim.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Baran Kut
sadece yan yana kullanacak olsaydım ayrı alırdım ama üst üstede kullanmak istiyorum o yüzden tek modele yöneldim.
Anladım hocam. O zaman evet sizin seçtiğiniz daha mantıklı olabilir. Onun için de tekli model var aslında ama ne kadar iyi olur bilmiyorum.

North Bayou alabilirsiniz ama gönül rahatlığıyla. Diğer marka hakkında çok bilgim yok ama o da sağlam duruyor.

mando9098

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Uğur Öden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım hocam. O zaman evet sizin seçtiğiniz daha mantıklı olabilir. Onun için de tekli model var aslında ama ne kadar iyi olur bilmiyorum.

North Bayou alabilirsiniz ama gönül rahatlığıyla. Diğer marka hakkında çok bilgim yok ama o da sağlam duruyor.
north bayou ya göre daha büyük geldi gözüme. yorumlarıda north bayou a göre çok yüksek. 9.500 yorumu var 4.6 puanı. north bayou orda burda heryerde gördüğüm bir marka ancak bir aralar bir kullanıcıya imitasyon north bayou gönderilmiş. onu okudugumdan beri önyargılıyım biraz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,215
Üyeler
160,049
Son üye
lowrnsss
Top Bottom