Neler Yeni

HUAWEİ BAND 8 - 500 TL

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
murat
İlk başta stok durumu az yapıp sonra teshir yaptılar simdide yok mu diyorlar cidden vatan çalışanları kendi alıyor bu tarz ürünleri
bana da öyle geliyor ucuza görünce hemen çökmüşler gibi

Belalı Civciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Tugra
Arkadaşlar vatan mağazasına geldim biri ile konuştum teşhir ürünü satılmıyor diyor ne yaptım sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır hallettim aldım

Son düzenleme:

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Melih Baygör
Arkadaşlar vatan mağazasına geldim biri ile konuştum teşhir ürünü satılmıyor diyor ne yaptım sizce?

Tamamdır hallettim aldım
hangi mağazadan aldın hocam, ürünün durumu nasıldı?

Belalı Civciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Tugra
Naptin haci

Alan varmi bu arada
Ben aldım alırken etrafını kontrol et çizik felan varmı diye eve gidince fotoğrafı atayım Malatya stoku bitti sonuncuyu ben aldım

Bide ne yaptığımı anlatayım ilk sorduğum adam bilmiyordu bende 5-10 dakika telefonda oyalandım sonra yanıma biri geldi konuştum git telefon bölümündeki adamla konuş dedi gittim konuştum adam paketi hazırlıyordu adamın müdürü geçti sanırım telefon bölümündeki adam müdür olduğunu düşündüğüm kişiye demo ürünleri satıyormuyz dedi müdür hayır dedi neyse ben fiyatı cartı curtu anlatım adam sonra kutusunu aldı barkodu okutu satış açılmış dedi verdi bana kasaya gittim ödemesini yaptım aldım ama şöyle bir şey var garantisi yok ürünün almadan önce açılıyormu diye bakın

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Furkan Tekemen
Ben aldım alırken etrafını kontrol et çizik felan varmı diye eve gidince fotoğrafı atayım Malatya stoku bitti sonuncuyu ben aldım

Bide ne yaptığımı anlatayım ilk sorduğum adam bilmiyordu bende 5-10 dakika telefonda oyalandım sonra yanıma biri geldi konuştum git telefon bölümündeki adamla konuş dedi gittim konuştum adam paketi hazırlıyordu adamın müdürü geçti sanırım telefon bölümündeki adam müdür olduğunu düşündüğüm kişiye demo ürünleri satıyormuyz dedi müdür hayır dedi neyse ben fiyatı cartı curtu anlatım adam sonra kutusunu aldı barkodu okutu satış açılmış dedi verdi bana kasaya gittim ödemesini yaptım aldım ama şöyle bir şey var garantisi yok ürünün almadan önce açılıyormu diye bakın
Çizik vs falan yoksa hayırlı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Zeki Altay
Ürünü kutusuyla beraber çiziksiz veriyorlar mı ?

Belalı Civciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Tugra

Belalı Civciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Tugra
Almadan once bakabiliyor muyuz
Zaten sana reondan çıkartıp veriyorlar dersin bir bakabilrimyim bide açılıyormu diye sorarsın bide denemelerini rica edersin almadan önce o kadar

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,677
İsim
Hacı
Benim burda 3 mağza var 3 ünde de yok mağzadaki elemanlar toplamış heral 🤣

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
marslifilazof
Ben istanbuldan aldım şansıma çizik yoktu kutu vs. sağlam çıktı. Garanti, değişim/iade yok bilginiz olsun ben test edip aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,031
Üyeler
164,769
Son üye
beuzz
Top Bottom