bana da öyle geliyor ucuza görünce hemen çökmüşler gibiİlk başta stok durumu az yapıp sonra teshir yaptılar simdide yok mu diyorlar cidden vatan çalışanları kendi alıyor bu tarz ürünleri
bana da öyle geliyor ucuza görünce hemen çökmüşler gibiİlk başta stok durumu az yapıp sonra teshir yaptılar simdide yok mu diyorlar cidden vatan çalışanları kendi alıyor bu tarz ürünleri
Naptin haciArkadaşlar vatan mağazasına geldim biri ile konuştum teşhir ürünü satılmıyor diyor ne yaptım sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır hallettim aldım
Alan varmi bu aradaNaptin haci
hangi mağazadan aldın hocam, ürünün durumu nasıldı?Arkadaşlar vatan mağazasına geldim biri ile konuştum teşhir ürünü satılmıyor diyor ne yaptım sizce?
Tamamdır hallettim aldım
Ben aldım alırken etrafını kontrol et çizik felan varmı diye eve gidince fotoğrafı atayım Malatya stoku bitti sonuncuyu ben aldımNaptin haci
Alan varmi bu arada
Çizik vs falan yoksa hayırlı olsunBen aldım alırken etrafını kontrol et çizik felan varmı diye eve gidince fotoğrafı atayım Malatya stoku bitti sonuncuyu ben aldım
Bide ne yaptığımı anlatayım ilk sorduğum adam bilmiyordu bende 5-10 dakika telefonda oyalandım sonra yanıma biri geldi konuştum git telefon bölümündeki adamla konuş dedi gittim konuştum adam paketi hazırlıyordu adamın müdürü geçti sanırım telefon bölümündeki adam müdür olduğunu düşündüğüm kişiye demo ürünleri satıyormuyz dedi müdür hayır dedi neyse ben fiyatı cartı curtu anlatım adam sonra kutusunu aldı barkodu okutu satış açılmış dedi verdi bana kasaya gittim ödemesini yaptım aldım ama şöyle bir şey var garantisi yok ürünün almadan önce açılıyormu diye bakın
Valla tertemiz alıcan olanlara hayırlı olsunÇizik vs falan yoksa hayırlı olsun
Benimkinin kutusu parçalanmış ama ürün sağlamÜrünü kutusuyla beraber çiziksiz veriyorlar mı ?
Almadan once bakabiliyor muyuzValla tertemiz alıcan olanlara hayırlı olsun
Benimkinin kutusu parçalanmış ama ürün sağlam
evet teşhir çünkü ama stok sıkıntıAlmadan once bakabiliyor muyuz
Zaten sana reondan çıkartıp veriyorlar dersin bir bakabilrimyim bide açılıyormu diye sorarsın bide denemelerini rica edersin almadan önce o kadarAlmadan once bakabiliyor muyuz