Neler Yeni

Huawei D15 İ5 1135g7 laptop mu ryzen 5 5500U laptop mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
eren arslan
arkadaşlar Huawei matebook D15 alacağım Hangi modelini almalıyım uzun vadede yıllar boyu performans için. İ5 1135G7 ve ırıs xe graphichs li modeli mi yoksa Ryzen 5 5500U radeon vega graphichs li modelini mi almalıyım? şimdi bu ryzen 5 li modelin işlemcisi 15 watt gibi az bir güç tüketiyor uzun vadede işlemci daha iyi dayanır gibime geliyor sanki. İ5 in performansı biraz daha yüksek watt'ı hakkında bi bilgim yok ama 5 10 yıl gibi bi kullanımlarda performans kaybı yaşamak istemiyorum bu yüzden ryzen 5 in ilk kullanımda performansı daha düşük olsa da o modelini alacağım sanırım siz ne düşünüyorsunuz? bir de ekran kartları hakkında bi bilgisi olan varsa yazabilir mi hangisi daha iyi o da önemli.

Ahmet South

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Ahmet Güney
arkadaşlar Huawei matebook D15 alacağım Hangi modelini almalıyım uzun vadede yıllar boyu performans için. İ5 1135G7 ve ırıs xe graphichs li modeli mi yoksa Ryzen 5 5500U radeon vega graphichs li modelini mi almalıyım? şimdi bu ryzen 5 li modelin işlemcisi 15 watt gibi az bir güç tüketiyor uzun vadede işlemci daha iyi dayanır gibime geliyor sanki. İ5 in performansı biraz daha yüksek watt'ı hakkında bi bilgim yok ama 5 10 yıl gibi bi kullanımlarda performans kaybı yaşamak istemiyorum bu yüzden ryzen 5 in ilk kullanımda performansı daha düşük olsa da o modelini alacağım sanırım siz ne düşünüyorsunuz? bir de ekran kartları hakkında bi bilgisi olan varsa yazabilir mi hangisi daha iyi o da önemli.
Arkadaşlar cevap verir ama ben ryzen derim hele oyun da oynayacaksanız

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
5500U daha mantıklı olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
eren arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar cevap verir ama ben ryzen derim hele oyun da oynayacaksanız
alta yazdığınız leptopu alacaktım ama kronik ısınma sorunu var, ve benim konuya gelecek olursak benim bi arkadaşta lenovo i 5 li modeli var oyundan 70 fps bile alsa akıcılık vermiyor diyor ırıs xe graphichs.. o yüzden bende ryzenli ekran kartını denemek istiyorum daha önce bi tecrübem yok ama

Carasta

80+ Bronze
Ryzen 5 5500U'un hem işlemci hem de gömülü ekran kartı performansı, i5-1135G7'den daha iyidir.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İşlemci olarak 5500U çok daha iyi.

Grafik birimleri eşit sayılır. Belki İ5 çok az öne geçebilir.

Önerim 5500U olur şahsen.

kucukti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
timucin
harici monitöre 2k için max kaç hz output verir matebook 15 5500u

kaanX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
kaan ay
Ryzen 5 5500U'un hem işlemci hem de gömülü ekran kartı performansı, i5-1135G7'den daha iyidir.
knk senin yazdığın cevaplara baktım bilgisayardan anlıyo gibisin bende bişi sormak istedim sana
msi z590 carbon mu daha iyidir yoksa msi z590 edge mi daha iyidir
cevaplarsan sevinirim

Carasta

80+ Bronze
knk senin yazdığın cevaplara baktım bilgisayardan anlıyo gibisin bende bişi sormak istedim sana
msi z590 carbon mu daha iyidir yoksa msi z590 edge mi daha iyidir
cevaplarsan sevinirim

MSI Z590 GAMING CARBON WIFI her hava şartında daha iyi, daha fazla özelliğe ve daha sağlam yapıya bir anakarttır.

Top Bottom