Huawei matebook d15 ekstra ssd takma

Wolfunger

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar ben huawei matebook d15 sipariş ettim. Araştırmalarıma göre ekstradan 2.5 ssd takmaya boşyeri varmış.Bu ssd için herhangi bir kablo almam gereklimi ? Yoksa ssdyi yerine oturtunca aktif hale geliyor mu?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
cache-v2

Ekler

• EA35F6F7-1864-4343-8F47-9C84C9AD0267.png
    EA35F6F7-1864-4343-8F47-9C84C9AD0267.png
    2.3 MB · Hit: 402
Boşta yer var ama SATA3 girişli yer orası o yüzden SATA3 girişi olan bir SSD almak zorundasınız.

Boşta yer var ama SATA3 girişli yer orası o yüzden SATA3 girişi olan bir SSD almak zorundasınız.
Barış abi yanıtın için çok teşekkür ederim peki bunu yapmak kolay bi işlem midir ? Elim yatkındır böyle işlere ama daha önce hiç yapmadım. Fikriniz benim için çok değerli

Barış abi yanıtın için çok teşekkür ederim peki bunu yapmak kolay bi işlem midir ? Elim yatkındır böyle işlere ama daha önce hiç yapmadım. Fikriniz benim için çok değerli
Tek yapacağın laptop un arkasını açıp Sata bağlantısı yapıp ssd yi yerleştirmek ve sonra tekrar geri kapatmak.
yalnız ssd kızağına ihtiyacın olabilir ssd nin tam yerleşmesi için.

Barış abi araştırmama d15 in içinde ssd için kablolama yok diyorlar. Ssdyi takmak için hdd connector almam lazımmış bu konuda bilgin varsa yardımcı olue musun

Yanıtın için çok teşekkür ederim huawei ye sorduğumda yok dediler . Acaba bu kabloyı türk bir sitede bulmak mümkün mü bilgin var mı ?

Geri