Neler Yeni

Huawei Matebook D15 vs Lenovo V14 G2 ltl

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet Selim
Arkadaşlar iki bilgisayar arasında kaldım sizce hangisi günlük işler ve ofis programları için . arada küçük çaplı oyunlar oynayabilirim belki. lenovoyu düşünüyordum fakat intelin g serisi işlemcilerinde throttle sorunu varmış sanırım onun için aklımda soru işareti bıraktı

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar iki bilgisayar arasında kaldım sizce hangisi günlük işler ve ofis programları için . arada küçük çaplı oyunlar oynayabilirim belki. lenovoyu düşünüyordum fakat intelin g serisi işlemcilerinde throttle sorunu olduğu için aklımda soru işareti bıraktı

Ekran boyutuna ve kullanımına göre karar vermen daha doğru olur. 14” ile 15.6” ekran arasında ciddi boyut farkı var ve iki cihaz arasındaki asıl fark bence bu.

Teknik özelliğe bakarsam işlemci ve SSD boyutu olarak Matebook iyi. Ekran kartı olarak Lenovo iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet Selim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran boyutuna ve kullanımına göre karar vermen daha doğru olur. 14” ile 15.6” ekran arasında ciddi boyut farkı var ve iki cihaz arasındaki asıl fark bence bu.

Teknik özelliğe bakarsam işlemci ve SSD boyutu olarak Matebook iyi. Ekran kartı olarak Lenovo iyi.
Huawei'i satın aldım üzmez umarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Baran ekinci

Carasta

80+ Bronze
Huawei Matebook D15'in işlemcisi daha güçlü. Ekran kartı performanslarında MX350 daha iyi ama işlemci + tasarım olarak benim oyum Matebook D15'den yana.

Top Bottom