Yardım Huawei MatePad Pro 13.2 Alınır mı?

CloseR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
247
Sizce 23.800 TL ye bu tablet alınır mı? Huawei malum google desteğide yok kararsız kaldım..

Kullanım amacı nedir

hocam fiyatı çok iyi
genel olarak google ile ilgili şunu diyebilirim
google abonelikleri çalışmıyor
google one ile ödeme yapamıyorsunuz
15 günde bir yeniden başlatmanız gerekiyor aksi taktirde google servisleri kafayı yiyor
bana huawei kalitesi lazım ve bu tarzda bir şey istiyorum dersen
kendisinden ayrılmış ama hala nerdeyse aynı cihazları android desteği ile sunan honor u öneririm
çok yakın cihazlar yakın kalitedeler
işlemciside gayet iyi

Kullanım amacı nedir
Ekranı cezbetti açıkçası hocam bu fiyata oled 144hz, film/dizi belki arada biraz oyun vs ama kirin 9000 işlemcisi üzermi bilmiyorum, kardeşimde arada çizim vs yapar seviyor uğraşmayı :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam fiyatı çok iyi
genel olarak google ile ilgili şunu diyebilirim
google abonelikleri çalışmıyor
google one ile ödeme yapamıyorsunuz
15 günde bir yeniden başlatmanız gerekiyor aksi taktirde google servisleri kafayı yiyor
bana huawei kalitesi lazım ve bu tarzda bir şey istiyorum dersen
kendisinden ayrılmış ama hala nerdeyse aynı cihazları android desteği ile sunan honor u öneririm
çok yakın cihazlar yakın kalitedeler
işlemciside gayet iyi
bunun işlemci güzelmiş evet, konudaki kirin 9000 in pek geleceği yok sanırım açıkçası bu fiyata ekran kalitesi baya cezbetti beni

Ekranı cezbetti açıkçası hocam bu fiyata oled 144hz, film/dizi belki arada biraz oyun vs ama kirin 9000 işlemcisi üzermi bilmiyorum, kardeşimde arada çizim vs yapar seviyor uğraşmayı :)

bunun işlemci güzelmiş evet, konudaki kirin 9000 in pek geleceği yok sanırım açıkçası bu fiyata ekran kalitesi baya cezbetti beni
Honor ve Huawei ekranları ayni Hocam
8sgen3 te çoğu şeye yeterli

tab s9 serisi daha iyi olabilir ekranı+kalemi ile
gerçi pad 2 nin fiyatı güzelmiş o tercih edilebilir.

Geri