Alperen00_
80+ Bronze
Telefon hakkındaki görüşleriniz nelerdir kullanan var mı varsa deneyimlerini anlatabilir mi ?
Google'ın olmaması sorun yaratıyor mu ?
valla kendin bilrisin diğer arkadaslar yardımcı olacaktır ama ben huawei hiç bir zaman tercih etmiyorum ya o telefon yaklasık 3200 tl onun yerine su an samsung a51 indirimde 3500 tl al onuTelefon hakkındaki görüşleriniz nelerdir kullanan var mı varsa deneyimlerini anlatabilir mi ?
Şu anda sorun olmayacağını düşünüyorum ancak kullananların da deneyimlerini merak ediyorumvalla kendin bilrisin diğer arkadaslar yardımcı olacaktır ama ben huawei hiç bir zaman tercih etmiyorum ya o telefon yaklasık 3200 TL onun yerine su an samsung a51 indirimde 3500 TL al onu
ben a51 kullanıyorum gayet memnunum samsung veya iphone al kafan rahatt olsun!Şu anda sorun olmayacağını düşünüyorum ancak kullananların da deneyimlerini merak ediyorum
Şu an ailedeki herkes hatta akrabaların çoğu Huawei kullanıyor abone gibiyiz onlara hiçbirinde de bir sorun çıkmadı ve İphone'lar çok pahalı maalesefben a51 kullanıyorum gayet memnunum samsung veya iphone al kafan rahatt olsun!
Hayır kamera o kadar önem teşkil etmiyor beni idare etsin yeterRedmi Note 9 Pro alın derim.
Kamera aşırı önemli ise Mi Note 10 Lite.