wpa_supplicant
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 22
O yazdıysa tamamdır, yine PC den adb klasörüne girip dediğim şekilde PowerShell açın.Uzun sürmesi normal mi? Starting yazıyor hala.
O yazdıysa tamamdır, yine PC den adb klasörüne girip dediğim şekilde PowerShell açın.Uzun sürmesi normal mi? Starting yazıyor hala.
açtım.O yazdıysa tamamdır, yine PC den adb klasörüne girip dediğim şekilde PowerShell açın.
Telefon bilgisayarda gözükmüyor bu arada.O yazdıysa tamamdır, yine PC den adb klasörüne girip dediğim şekilde PowerShell açın.
açtım.
adb sideload (rom dosyanın konumu, bunun için dosyası sürükleyip bırakabilirisin
Parantezler yok, belli olması için yazdım.Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde örneğin.
Şuan tek derdim telefonu kurtarmak.@Ercü rom mu atcan yoksa android 11 mi sevmedin de başka android sürümünü kurcan
Telefonu çıkarıp tak. Cmd üzerinden de oluyor ama tam olarak nereyi açtığından emin değilim
Bende powershell gözükmüyor, cmd den yapıyorum.Telefonu çıkarıp tak. Cmd üzerinden de oluyor ama tam olarak nereyi açtığından emin değilim
Alıntıyı görüntüle
İlk önce shift e bas ve onu bırakmadan sağ tık yap.Bende powershell gözükmüyor, cmd den yapıyorum.
Dosya gezginindeki sekmelerden birinde powershell açma vardı PC'de olsam tam yerini söylerdim.Bende powershell gözükmüyor, cmd den yapıyorum.