🔥İndirim Huawei Pura 70 30.299 TL

İsimbulamajim

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,714
Nihayet 30 bin TL bandına düşmüş. Kamera olarak Samsung S24'den bile daha iyi ama işlemcisi Snapdragon 7 Gen 3 denginde. Bu bütçede en iyi telefonu arayan varsa önermem ama Huawei ekosistemi kurmak isteyenler için çok mantıklı bir tercih.

Şuan yeni huwailer nasıl bilmiyorum ama ben kullanmıştım Google olmaması çok sıkıntı bazı bankaların uygulamasını kullanamıyorsun bazı uygulamaların güncel halini bulamıyorsun çoğu uygulamayı crackli indirmen gerekiyor bence alınmaz

Android telefon ama google yok en büyük tercih edilmeme sebebi ama markanın tasarım dili ve ürünleri çok kaliteli, zaten bu yüzden amerika önünü kesmek istiyor...

Tasarım, kamera vs. bu konuda üstüne olmayan bir telefon ve bence en ergonomik boyutta şu anda. Ah bi google veya banka uygulamaları çok sıkıntı çıkarmasa taş gibi telefon.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nihayet 30 bin TL bandına düşmüş. Kamera olarak Samsung S24'den bile daha iyi ama işlemcisi Snapdragon 7 Gen 3 denginde. Bu bütçede en iyi telefonu arayan varsa önermem ama Huawei ekosistemi kurmak isteyenler için çok mantıklı bir tercih.

Oyun oynamayan için en iyi telefon olabilir bu arada. İçinden şarj aleti kılıf cart curt her şey çıkıyor, batarya optimizasyonu mükemmel, kamerası zaten top 3 te olabilir. Önceden bu fiyatlara düşse xiaomi15 yerine bunu alabilirdim.

Geri