satıcı güvenilir mi? çekecem bi tanebilmiyorum ama bazı telefonlarda var 9 taksite kadar
satıcı güvenilir mi? çekecem bi tanebilmiyorum ama bazı telefonlarda var 9 taksite kadar
Amazon işini bilir sen rahat olTelefonu taksitle satmak yasak, buradaki satıcının sıfır telefon sattığından emin değilim ama alan var memnunum demiş, bilemiyorum. İkinci el telefonlar taksitle satılıyor
Amazon kendisi Xiaomi 14T ve 14T Pro modellerini haftalarca 9 taksit ile sattı.2a modeli için taksitle satılmasına şaşıranlar olmuş. Bunu ilk farkettiğimde bende şaşırıp Müşteri Hizmetlerine sordum. Ürünün sıfır olduğunu, satıcının kendi isteği doğrultusunda ürünü taksitle sattığını belirtti. Ürünü satın aldıktan sonra problem çıkması halinde Amazon destek vereceğini belirtti(Servis desteği yada teknik destek değil. Ürün 2.el olursa yada istenmeyen ürün gelirse iade sürecinden bahsediyor). Bende şu aralar telefon almak istiyorum ve 20k ya işlem görmemiş 0 Nothing 2a mı yada işlem görmüş Xiaomi 14T pro veya Samsung Galaxy S24 Ultra arasında gidip geliyorum. İşlem görmemiş telefon benim için öncelikli olduğu için taksit seçeneğiyle beraber acayip aklımı çalıyor.
Demem o ki, Ürünü taksitle alabilirsiniz yasal bir sorun çıktığında sorumluluk satıcıda olduğunu unutmayın. Amazon destek sağlayacağını belirtti.
Aslında her telefona taksit yapabilirsiniz, peşin fiyatına 9 taksit ile bir laptop alın teslim almadan iade edin. İadeyi amazon bakiyesi olarak alın. Amazon bakiyesi ile telefonu alın...Amazonun kendisi taksitle satmasına bir şey diyemem. Ama Nothing 2a için konuşursak Müşteri Hizmetleri Satıcının kendi tercihi olduğunu belirtti. O yüzden bir şey diyemiyorum. Aranızda avukat varsa mis gibi dava para kazanır bir şekilde bundan ....
Kredi kartı ile bir ürün aldığında ve banka provizyonundan geçtiğinde her ay o taksiti silicek düzeyde hesabına bakiye ekleniyor. Eğer taksitle bir ürün alırsan Amazon direk kredi kartına iade gerçekleştiriyor. Kupon olarak sana vermiyor. Denendi.Aslında her telefona taksit yapabilirsiniz, peşin fiyatına 9 taksit ile bir laptop alın teslim almadan iade edin. İadeyi amazon bakiyesi olarak alın. Amazon bakiyesi ile telefonu alın...
(Uzun süredir denemedim ama daha önce bu şekilde 2 telefon almışlığım var.)
Babama hediye alacağım, f/p olarak en iyi cep telefonu budur diyebilir miyiz?
Bence güzel fiyatta bir telefon aldınız. Hayırlı olsun.Beyler sabah aldım. Sizce bu fiyata en iyisi mi? Kurye kullanacak. Batarya ve dayanıklılık önemli gerisi umrumuzda değil. İyi mi yapmışım? Anneme geçen ay Samsung a35 almıştım 15 e. Arkadaşa da mı onu alsaydık? Arada gerçi 2 var ama halledilirdi. 13 bine en iyisi midir