Bütçe nedir? Tamarkadaşlar üniversite online dersleri için alıcam sunum proje vb boş zamanlarda da lol cs atarım hangisini almalıyım
6000 maxBütçe nedir? Tam
dolar 7.85 aga napalım yok monster istemiyorumGaliba bu şaka falan ? 6300Tl ile r5 3500U mu ? ya da 5500Tl ile r5 3500U ??? bu fiyatlar ne olmuş böyle ya rezalet. Eğer laptop gerçekten şartsa ikinci elden temiz laptoplara bakmanı öneriyorum. Aslına bu bütçede 0 monster laptop da tercih edersin de ne kadar iyi olduğu tartışılır.
6000e monster düşmez zaten merak etmeyin 6000liraya en iyisini yazarım size6000 max
Mesaj otomatik birleştirildi:
dolar 7.85 aga napalım yok monster istemiyorum
Açıkçası ben 6000TL bütçeyle r5 3500U laptop alsam 6000 gün uyuyamam. Öyle bir şey olamaz. Dolar isterse 9Tl olsun hocam, o laptoplar o kadar edemez.6000 max
Mesaj otomatik birleştirildi:
dolar 7.85 aga napalım yok monster istemiyorum
ince istiyorum ya zarif macbook alıcaktım da oyun da oynarım arada o yüzden bakıyorum6000e monster düşmez zaten merak etmeyin 6000liraya en iyisini yazarım size
Macbookta cs 1.6 kasıyor bazılarındaince istiyorum ya zarif macbook alıcaktım da oyun da oynarım arada o yüzden bakıyorum
napıyım reis olay bu yani yapcak bişi yokAçıkçası ben 6000TL bütçeyle r5 3500U laptop alsam 6000 gün uyuyamam. Öyle bir şey olamaz. Dolar isterse 9Tl olsun hocam, o laptoplar o kadar edemez.
nasıl knk önerir misin ?d14 modelini 1 hafta sonra 5k ye satıcam :d
Hocam, @Oguzrx tavsiyesini bekliyorum açıkçası nasıl bir laptop çıkarak. Bu arada dediğim gibi ikinci elden 6000TL ile güzel laptoplar bulabilirsin.napıyım reis olay bu yani yapcak bişi yok
öneririm tabikide adamlar cok saglam mal yapmıs ekran net youtube spotyf 6 saat gidiyo orta ekran parlaklıgında oynayamıcagın oyun yok 1080p dusuk ve medıum ayarlarda 8gb ram 512gb nvme ssd var 3200m/ms okuma var ekran cok tatlı acayip bişi bide ultra ınce ısınma sorunu yok ısınma hissetsen bile 50 derece üstüne cıkmadı hiç vega8 gpus youtube oyun testlerinede baka bilirsin.nasıl knk önerir misin ?