Asusarkadaşlar üniversite online dersleri için alıcam sunum proje vb boş zamanlarda da lol cs atarım hangisini almalıyım
Asusarkadaşlar üniversite online dersleri için alıcam sunum proje vb boş zamanlarda da lol cs atarım hangisini almalıyım
Ryzen 5 3500U ile nasıl her oyunu düşük ya da medium grafiklerde açabiliyor ? bence bol keseden sallıyorsun.öneririm tabikide adamlar cok saglam mal yapmıs ekran net youtube spotyf 6 saat gidiyo orta ekran parlaklıgında oynayamıcagın oyun yok 1080p dusuk ve medıum ayarlarda 8gb ram 512gb nvme ssd var 3200m/ms okuma var ekran cok tatlı acayip bişi bide ultra ınce ısınma sorunu yok ısınma hissetsen bile 50 derece üstüne cıkmadı hiç vega8 gpus youtube oyun testlerinede baka bilirsin.
Çok açıklayıcı olmuş.
Çünkü ekran kartı var huaweide yokRyzen 5 3500U ile nasıl her oyunu düşük ya da medium grafiklerde açabiliyor ? bence bol keseden sallıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok açıklayıcı olmuş.
işlemci açmıyor vega8 gpusu acıyor hiç daha onceden youtube videolarına flan baktınmıda kesin konustun.Ryzen 5 3500U ile nasıl her oyunu düşük ya da medium grafiklerde açabiliyor ? bence bol keseden sallıyorsun.
Çok açıklayıcı olmuş.
''işlemci açmıyor vega8 gpu açıyor'' demişsin. Zaten işlemcinin içindeki ekran kartı değil mi o ? bir nevi işlemci açıyor diyebiliriz.işlemci açmıyor vega8 gpusu acıyor hiç daha onceden youtube videolarına flan baktınmıda kesin konustun.
ekran 1080p oabilir ama low ayarlarda 720p de gta5 45 65 arası oynuyorum canım skıldıkca
forumun yarısı lol oynadıgını var sayaraksak eger
dier yarısıda volarant oynasa
geri kalan kısımda cs oynuyor desek 1080pde oynarsında 900p 720p acsan iyi fps veriyor
dostum bu senın yorumun bak''işlemci açmıyor vega8 gpu açıyor'' demişsin. Zaten işlemcinin içindeki ekran kartı değil mi o ? bir nevi işlemci açıyor diyebiliriz.
Dostum ne anlatmaya çalıştığını anlamadım ? zaten r5 3500U dan bahsederken içindeki vega grafik biriminden de bahsetmiş oluyorum.dostum bu senın yorumun bak
Ryzen 5 3500U ile nasıl her oyunu düşük ya da medium grafiklerde açabiliyor ? bence bol keseden sallıyorsun.
ben yukarda arkadasa akıl veriyorum kullandıgım bi ürün hakkında günlük işlerinide halledersin oyunda oynarsın tarzında bilgi saglıyorum sen ryzen5 3500u nasıl her oyunu acıyor dıye buna itafen yazıyorum.Dostum ne anlatmaya çalıştığını anlamadım ? zaten r5 3500U dan bahsederken içindeki vega grafik biriminden de bahsetmiş oluyorum.
aman aman oyun oynayamassın diye düşünüyorum ancak.Şahsen genel olarak özellikler için (donanım performansından bahsetmiyorum) huawei alırdım. Youtube dan bakmanı öneririm
Hocam bakıyorum en iyisini bulmaya çalışıyorum kusura bakmayınHocam, @Oguzrx tavsiyesini bekliyorum açıkçası nasıl bir laptop çıkarak. Bu arada dediğim gibi ikinci elden 6000TL ile güzel laptoplar bulabilirsin.
https://m.n11.com/lenovo-i3-10110u-8gb-256gb-ssd-mx130-fdos-156-fhd-81wb00b1tx-P453217122 bunu alabilirsinarkadaşlar üniversite online dersleri için alıcam sunum proje vb boş zamanlarda da lol cs atarım hangisini almalıyım