Bu bir terör örgütü hdp den farkı yok devlet bile terör örgütü diyor bunu savunanlar teröre destek verdiklerinin umarım farkındadır. Bu halkın akıllanması lazım
Nereden biliyorsun sesimi çıkarmadığı mı?
Bi taraf eski metö diğer yeni metö
Bi taraf kandil dağı diğer domuz bağı
Mansur Yavaş PKK terör örgütü dediği için bir vekil gelecek siyasetinde giremiyorum diyor onu da harcayacaklar tıpkı Muharrem ince harcadıkları gibi
Dünya rekorlar kitabına giren biri koltuk sevdası yüzünden ne hale getirdi seçmeni
77 kişi akp geçerse görürsünüz Cumhurbaşkanı taktirinde malum
Muharrem İnce haklıydı diyeceksiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
@joker♤ neresi komik takım tutar gibi parti tutun başarısı olmayan birini destekle
Soru işrareti konulmasının anlamı burada yazılan şeyi anlayamadım tekrar açıylayabilr misiniz anlamına geliyor.
kurt halkını komple temsil ediyor gibi duran aşırı iddialı bir cümle bence. aşırı milliyetçileri ve teröristleri temsil ediyorlar ki onlar da sadece belli bir kısım hepsi değil. kürtlerin bile çoğu hdpkk gibi oluşumlara sıcak bakmıyor ayırılık var. "aşırı milliyetçi kürtleri temsil ediyor" daha doğru bir cümle gibi. aşırı türk milliyetçisi bir oluşum olsa mesela tüm türk halkınının mı temsili olacak? hyr.
Soru işrareti konulmasının anlamı burada yazılan şeyi anlayamadım tekrar açıylayabilr misiniz anlamına geliyor.
kurt halkını komple temsil ediyor gibi duran aşırı iddialı bir cümle bence. aşırı milliyetçileri ve teröristleri temsil ediyorlar ki onlar da sadece belli bir kısım hepsi değil. kürtlerin bile çoğu hdpkk gibi oluşumlara sıcak bakmıyor ayırılık var. "aşırı milliyetçi kürtleri temsil ediyor" daha doğru bir cümle gibi. aşırı türk milliyetçisi bir oluşum olsa mesela tüm türk halkınının mı temsili olacak? hyr.
Cümlemi yazarken oluşabilecek anlamsal kusurlar olabilir ama ben orada kürt halkini temsil ediyor gibi bir durum olduğunu söyledim. Doğrudur kesinlikle böyle bir şey yok ama şunu söyleyebiliriz bu iki parti ülkemizde kürt vatandaşların genel bir temsilcisi durumunda ve bence bunu inkar edemeyiz.