GoodManSaul
80+
- Reaksiyon skoru
- 87
Atıyorum sivasa malatyaya memur olarak düştün. Adliyeye gelen kimse yok. İstanbul izmir ankaradaki kadar hiç kalabalık olmuyor. Günde 5-10 kişi anca zaten 10 kişi çalışıyor sana 1 2 kişi düşer en fazla. Yaptığın tek işte bilgisayara girdi girmek. İşim düştü kendimden bilşyorum sabah 10 dan akşam 3-4 e kadar kaldım odada 6 kişilerdi tek benle 2-3 adam daha geldi. O da dilekçe verdik sadece sisteme girdi. Ben dilekçenin onaylanmasını bekleyince başka bir işimide sisteme verip çıktım. 3 büyük şehir haricinde tüm gün pc başında çay içip saatini doldurmaya çalışıyorsun. Ay sonuda paranı alıp yiyorsun. Hemşirelik ameleliktir. Benim tutuyordu seçmedim başka bir bölümdeyim ama acıyorum hemşirelere.Ne saat doldurması, nasıl yapılıyor bu? Ben de yatıp saat doldurayım böyle bir şey varsa.
Sen hukuktan girip zaman geçirerek 8 saatini doldurmaya çalışırken acildeki hemşirelerin doktorların elinden günde 1000 hasta geçiyor hastalıklısı sinir hastası veledi hele onkan berme olayı fln her gün eve başın şiş ayakların şişmiş yorgun eve dönüp azcık uykuyla tekrar işe dönüyorsun. Hayatında olmuyor hemde diğer memurlarla aynı maaşı alıyorsun. Ki sen büroda fln memur olarak atansan bu hemşireden çok daha fazla kazanırsın. 3 büyük şehir haricinde rekabet hiç yok hele doğuya doğru fln kiralar istteki gibi 20k değil bedava hemde hayat çok ucuz çok sağlıklı huzurlu bir hayatın olur açıkcası.