Oyuna girdiğinde de mi bu şekilde tek bar?dün akşam oldu düzelmedi daha
yok bi el oynadım bu avcıyla vuruldum falan ama haritadan çıkmıştımOyuna girdiğinde de mi bu şekilde tek bar?
Vurulduğunda birisi seni kaldırdı mı? Birde lobideyken avcının ekran görüntüsü atar mısın? Ayrıca yetenek puanlarıyla avcının canını doldurabiliyorsun. Senin şu an o avcıda yetenek puanın hiç yok.yok bi el oynadım bu avcıyla vuruldum falan ama haritadan çıkmıştım
daha öncede bi avcıda bu olmuştu fakat aşşağıda bi yerde canını artırmam için bi tuş çıkmıştı bu sefer çıkmıyor
Vurulduğunda birisi seni kaldırdı mı? Birde lobideyken avcının ekran görüntüsü atar mısın? Ayrıca yetenek puanlarıyla avcının canını doldurabiliyorsun. Senin şu an o avcıda yetenek puanın hiç yok.
Aynen öyle 1 küçük bar 1 yetenek puanı harcar. Oyunda ölüp yine aynı avcıyla lobiye döndüğünde yetenek vermeden önce can barlarını fullemelisin.Alıntıyı görüntüle
sanırım ben karakterimin canını yükseltmeden bütün puanlarımı özellikleri için harcadım
oyunda yeni oldugum için önceki iyileştirdiğim karakterde de bi puan harcamıştı ama ne oldugun bile anlamamıştım sanırım dediğin gibi puanla düzeltiliyor yani ben düşük canla girip puan kazanmam gerek ki bu karakteri tekrar full can kullanabileyim değil mi
anladım çok teşekkür ederim repledimAynen öyle 1 küçük bar 1 yetenek puanı harcar. Oyunda ölüp yine aynı avcıyla lobiye döndüğünde yetenek vermeden önce can barlarını fullemelisin.
Girip zombi vs. keserek puan kasıp çıkmalısın. Diğer türlü tabancadan bile tek yersin.