Neler Yeni

Hunt Showdown nasıldır

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
alınır mı nasıl oyun amacı ne tam olarak

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hem pve hem pvp oyunu böyle hunter oluyosun diye biliyorum güzeldir diye düşünüyorum
tam amacı ne bilmiyorum netten baktım anlamadım alınır mı şu an ki fiyatı 43 tl

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Güzel oyun ama 4-5 kez oynadım daha oynamadım yani.

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master
enterasan şekilde oldukça güzel bir oyun olmasına rağmen açıp oynayasınız gelmiyor.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,502
İsim
Oğuz
Güzel oyun fakat herkese hitap etmiyor. Eğer hızlı oynamayı seven biriyseniz almayın çünkü bu oyundaki temel amaç pusmak. Eğer pusarak ilerlemezsen ölürsün çünkü diğer pusan kişiler bir anda kafanıza mermiyi çakabiliyor. Oyunda çıkış noktaları var, ölmeden oralara gitmeye çalışıyorsun. Çıkış noktaları haricinde haritaların farklı yerlerinde boss savaşı, görev vs. oluyor. Bazı durumlarda haritada diğer oyuncular sizi görebiliyor veya siz onları görebiliyorsunuz, öldürmeye gelenler olabiliyor ama temel amaç çıkış noktasına ölmeden gidebilmek.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel oyun fakat herkese hitap etmiyor. Eğer hızlı oynamayı seven biriyseniz almayın çünkü bu oyundaki temel amaç pusmak. Eğer pusarak ilerlemezsen ölürsün çünkü diğer pusan kişiler bir anda kafanıza mermiyi çakabiliyor. Oyunda çıkış noktaları var, ölmeden oralara gitmeye çalışıyorsun. Çıkış noktaları haricinde haritaların farklı yerlerinde boss savaşı, görev vs. oluyor. Bazı durumlarda haritada diğer oyuncular sizi görebiliyor veya siz onları görebiliyorsunuz, öldürmeye gelenler olabiliyor ama temel amaç çıkış noktasına ölmeden gidebilmek.
takım halinde mi yoksa herkes birbirine mi karşı

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,502
İsim
Oğuz

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru