Hunt: Showdown oyun arkadaşı

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,569
Hunt: Showdown oyun arkadaşı arıyorum. Şimdi gelecek var mı?

Hocam merhaba iyi günler, ekibin yaş ortalaması nedir ? İşten gelince kafa dengi arkadaşlarla bu oyunu alıp oynasam zaman geçebilir o yüzden soruyorum. Ekipte yer varsa akşam eve gidince alıp indireyim :)

bu oyun bende de var yeni aldım fakat hiçbir bilgim yok nasıl oynanır nasıl edilir yol yordam öğrenirsek birlikte gelebilirim.

Hocam merhaba iyi günler, ekibin yaş ortalaması nedir ? İşten gelince kafa dengi arkadaşlarla bu oyunu alıp oynasam zaman geçebilir o yüzden soruyorum. Ekipte yer varsa akşam eve gidince alıp indireyim :)
Ekip yok ki. O yüzden konu açtım.
18 yaşndayım ben. Artı olarak ekleyeyim oyun şu an 109 lira. İndirimlerde 43 liraya düşüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu oyun bende de var yeni aldım fakat hiçbir bilgim yok nasıl oynanır nasıl edilir yol yordam öğrenirsek birlikte gelebilirim.
Birkaç video izle hemen öğrenirsin. Çok zor değil. DC eklicen mi?

18 yaşndayım ben. Artı olarak ekleyeyim oyun şu an 109 lira. İndirimlerde 43 liraya düşüyor.

akşam eklerim hocam işteyim su an olur oynarız o zaman

o zaman yapacak bişi yok ben akşam 8 den sonra eve geçiyorum gece 1 gibi cıkıyorum. keyifli oyunlar size
22 den sonra müsait olursanız oynama şansımız var.

oyun 78 tl hocam starter pack ile akşam bir yoklarım seni online olursan bakarız, yoksa başka zamanda oynarız

Geri