Ekip yok ki. O yüzden konu açtım.Hocam merhaba iyi günler, ekibin yaş ortalaması nedir ? İşten gelince kafa dengi arkadaşlarla bu oyunu alıp oynasam zaman geçebilir o yüzden soruyorum. Ekipte yer varsa akşam eve gidince alıp indireyim![]()
Birkaç video izle hemen öğrenirsin. Çok zor değil. DC eklicen mi?bu oyun bende de var yeni aldım fakat hiçbir bilgim yok nasıl oynanır nasıl edilir yol yordam öğrenirsek birlikte gelebilirim.
akşam eklerim hocam işteyim su an olur oynarız o zamanEkip yok ki. O yüzden konu açtım.
18 yaşndayım ben. Artı olarak ekleyeyim oyun şu an 109 lira. İndirimlerde 43 liraya düşüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birkaç video izle hemen öğrenirsin. Çok zor değil. DC eklicen mi?
o zaman yapacak bişi yok ben akşam 8 den sonra eve geçiyorum gece 1 gibi cıkıyorum. keyifli oyunlar sizeAkşam 19 ile 22 arası bilgisayar bende olmuyor. Bilgisini vereyim. Geri dönemezsem boşuna beklemeyin.
oyun 78 tl hocam starter pack ile akşam bir yoklarım seni online olursan bakarız, yoksa başka zamanda oynarızEkip yok ki. O yüzden konu açtım.
18 yaşndayım ben. Artı olarak ekleyeyim oyun şu an 109 lira. İndirimlerde 43 liraya düşüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birkaç video izle hemen öğrenirsin. Çok zor değil. DC eklicen mi?