Neler Yeni

Huobi Pi coin ( Pi Network) yaşanan olay

SadeceSeyf

80+ Gold
Huobi borsasında yeni piayasa çıkan pi network coin 345 doları görmüş arkadaşlar.Fakat Pi Network twitterdan bu konu hakkında hiç bir bilgisi olmadığını ve pi coinin listelenmediği açıklamasını yaptılar.Fakat bu coin çıktığı zaman bu fiyatları görürse büyük ihtimalle ailemi komple emekli edebilirim :D

aaa.png

fruko.gzz

80+ Silver
Huobi borsasında yeni piayasa çıkan pi network coin 345 doları görmüş arkadaşlar.Fakat Pi Network twitterdan bu konu hakkında hiç bir bilgisi olmadığını ve pi coinin listelenmediği açıklamasını yaptılar.Fakat bu coin çıktığı zaman bu fiyatları görürse büyük ihtimalle ailemi komple emekli edebilirim :D

Alıntıyı görüntüle
agaa yapma ben bunu kazıyordum la sonra telefon gitti pi coinde gitti

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas

Alıntıyı görüntüle
ne olmus ben bisey anlamadim

SadeceSeyf

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne olmus ben bisey anlamadim
Huobi borsası Pi coin listeledi fakat pi network böyle bir şey yok diyip yalanladı.Eğer borsada bu fiyattan listelenirse herkes zengin olur .Fiyatı olay oldu yani

fruko.gzz

80+ Silver
Huobi borsası Pi coin listeledi fakat pi network böyle bir şey yok diyip yalanladı.Eğer borsada bu fiyattan listelenirse herkes zengin olur .Fiyatı olay oldu yani
ben 1 sene kazdım aga yapma deme böyle şeyler
Mesaj otomatik birleştirildi:

sonra bende o içinde btc olan hdd yi arayan adam gibi olmayım bende

SadeceSeyf

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben 1 sene kazdım aga yapma deme böyle şeyler
Mesaj otomatik birleştirildi:

sonra bende o içinde btc olan hdd yi arayan adam gibi olmayım bende
Valla bugün tanesi 5500TL yi gördü. Fakat o coin bu coin değil sanırım.İsim olarak aynı ama Huobi borsası üye çekmek için bilerek böyle bir şey yaptı deniliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Serdar akın
Bu coini nasıl mining ettiniz. Şimdi parayı nakite çevirmek istesek çevirebilir miyiz?

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Hezekiel

Alıntıyı görüntüle
Knk senin dediğin pi bu fotoğraftaki mi

Ekler

• Screenshot_20221231-122245_Google.jpg
    Screenshot_20221231-122245_Google.jpg
    257.4 KB · Hit: 43
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Talharican
O pi bu pi. Mainneti kapalı ama. Yani borsalara aktarıp çekemezsiniz. Borsa resmini koyar adini yazar alsata açar. Denetimsiz bir sektör çünkü. Benim tahminim huobinin habersiz listelemesinden ziyade marketing amaçlı danışıklı dövüş bi operasyon çektikleri. Marketing sağlamlığını şöyle açıklayayım sabah 8.30 da bu sektorle ilgilendigimi bilen ogretmen arkadasim beni aradi uyandirdi senin pi listelenmiş 77 dolar olmuş hemen sat falan diyor. Ben kazmayi birakali 2 sene olmuş 😂 Son adamada ulaştılar yani. 300 dolara cikti fiyatı yuklemeyen insanlarda yukledi 1 tane olsa 6k tl diye dusunerekten. Mütiş marketing :) fiyati konusuna gelince hiçbir supply bilgisi yok bu kadar miningciyide asla zengin etmezler. Mainnet acildigi gibi ilk 3-5 posta bozabilenler ufaktan kazanir kalanlara pek bisi kalmaz. Ve tahminimce tarihin en büyük dumpını yer.

Top Bottom