Neler Yeni

hurda telefonlar para eder mi?

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
devamlı iş gibi istemiyorum okul dışında haftasonları
ben devamlı çalışmadım ki zaten yaz tatili ve cumartesi pazar iş oluyordu iftar yemegi dışında da sosyal tesis açılış koktyli veya nişanlara çalışmaya gidiyorduk günlük olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
hasan mert çelik
ben devamlı çalışmadım ki zaten yaz tatili ve cumartesi pazar iş oluyordu iftar yemegi dışında da sosyal tesis açılış koktyli veya nişanlara çalışmaya gidiyorduk günlük olarak
şuan nerde bulabilirim öyle iş

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
bide telefon anakartlarında altın varya onları isteyen telefonculara satabilirim
kankam faso fiso o iş kilo ile hurda hesabı o
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan nerde bulabilirim öyle iş
kovalayacan kankam kendim için konuşayım bir işe gitmiştik yine orda o işe gelen diger adamlarla tanışman lazım biz gittimizde bir organizatör ile tanışmıstık mesela onun işi oldugunda direk arıyordu bizi böyle iş var adam lazım diye

ben tekstilde çalışıordum mesela iş çok oluyordu adam lazım oluyordu arkadaşları sokuyordum arkadaşın babası ekstra ya gidiyordu (tek günlük garsonluk) bizi sokuyordu çevre edinmene baglı bu iş birazda

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
hasan mert çelik
kankam faso fiso o iş kilo ile hurda hesabı o

kovalayacan kankam kendim için konuşayım bir işe gitmiştik yine orda o işe gelen diger adamlarla tanışman lazım biz gittimizde bir organizatör ile tanışmıstık mesela onun işi oldugunda direk arıyordu bizi böyle iş var adam lazım diye

ben tekstilde çalışıordum mesela iş çok oluyordu adam lazım oluyordu arkadaşları sokuyordum arkadaşın babası ekstra ya gidiyordu (tek günlük garsonluk) bizi sokuyordu çevre edinmene baglı bu iş birazda
anladım saol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,859
Üyeler
161,925
Son üye
banetlliğ
Top Bottom