oaK´
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,601
anladım hocam, valla sabırsızlandım heAynı anda gelir ancak daha Valve ofisleri açılmamıştır bile.
anladım hocam, valla sabırsızlandım heAynı anda gelir ancak daha Valve ofisleri açılmamıştır bile.
Son maçları atmak lazımdı aslında serverler kapanmadıysa işten eve dönebilsem güzel olucak
Ben son maçımı attım dün akşamSon maçları atmak lazımdı aslında serverler kapanmadıysa işten eve dönebilsem güzel olucak![]()
Valla şanssızlığıma g435 in usb donglesi kayboldu kasada bt yok kullanamıyorum Logitechden haber bekliyorum hala usb içinBen son maçımı attım dün akşam![]()
Yoksa bunları tesadüf mu sanıyorsunValla şanssızlığıma g435 in usb donglesi kayboldu kasada bt yok kullanamıyorum Logitechden haber bekliyorum hala usb için
Hepsi Ameriganın oyunları bizi cs2 ye şart kılıyorlarYoksa bunları tesadüf mu sanıyorsun![]()
Ayrı olarak eklenir herhalde tam olarak çıkarsa öyle olur ama beta olursa büyük ihtimale csgoya girerken ordan cs2 secicez şuanki gibibeyler cs2 girmek için steamden csgo mu indirmek gerekli yoksa cs2 olarak steama eklenecek mi ilk defa girecemde bilmiyom açıkcası
seçkin hesap almayacaksan indirmene gerek yok, her maç hile gelirbeyler cs2 girmek için steamden csgo mu indirmek gerekli yoksa cs2 olarak steama eklenecek mi ilk defa girecemde bilmiyom açıkcası
hayır seçmicez cs 2 update olarak gelicek yeni oyun olarak değilAyrı olarak eklenir herhalde tam olarak çıkarsa öyle olur ama beta olursa büyük ihtimale csgoya girerken ordan cs2 secicez şuanki gibi