HWİD Spoofer Bilgisayar Bileşenlerinin Garantilerini Devre Dışı Bırakır mı

The GodFather

80+ Silver
Reaksiyon skoru
988
Arkadaşlar forza horizon 4 te HWİD BAN yedim. Spoofer ile kaldırsam bilgisayarın ana parçaları anakart ekran kartı vs... garantilerini devre dışı bırakır mı seri numaraları değişeceği için?

Kalabilir, çünkü seri numara değişince soyut olarak farklı bir anakart olmuş oluyor.

Çıkabilir

Kalabilir, çünkü seri numara değişince soyut olarak farklı bir anakart olmuş oluyor.
ben öyle düşünmüştüm bi kıytırık oyun için 2 yıllık garantilerden vazgeçemem

Spoofer formattan sonra eski haline dönüyor diye biliyorum eğer öyleyse sorun olmaz dönmüyorsa garanti dışı kalabilir.

Arkadaşlar forza horizon 4 te HWİD BAN yedim. Spoofer ile kaldırsam bilgisayarın ana parçaları anakart ekran kartı vs... garantilerini devre dışı bırakır mı seri numaraları değişeceği için?
Her spoofer işe yaramaz. ID'ler yerine çoğu isimlerini, tanımlarını değiştiriyor. Eğer ID değiştiren bir tane bulabilirsen şayet o zaman da daha önceden girdiğin oyunlarda, programlarda sorun yaşama ihtimalin mevcut. Garanti dışına da çıkmaz ürünler. Format atınca düzeliyor.

Spoofer formattan sonra eski haline dönüyor diye biliyorum eğer öyleyse sorun olmaz dönmüyorsa garanti dışı kalabilir.
@sadovitsa 'nın dediği gibi format sonrası orijinal haline geri döner ID'ler.

Geri