İkisinide kullandım cloud 3 bence daha iyiİndirimden yararlanıp 3500 e cloud 3 Wireless almayı düşünüyorum ama uzun zamandır kovaladigim hs80 wirelessin indirime girme ihtimali almaktan vazgeçmemi sağlıyor sizce almalimiyim yoksa hs80 mi beklemeliyim
En ucuz hs80 i İtopya satıyor şu an. 3500 civarlarına düşeceğini sanmıyorum pekİndirimden yararlanıp 3500 e cloud 3 Wireless almayı düşünüyorum ama uzun zamandır kovaladigim hs80 wirelessin indirime girme ihtimali almaktan vazgeçmemi sağlıyor sizce almalimiyim yoksa hs80 mi beklemeliyim
Deri padler biraz işi bozuyor hocam uzun vadede soyulma yapıyorİkisinide kullandım cloud 3 bence daha iyi
cloud 3 ünde düşmesini beklemiyordum hiç ihtimal vermiyor musunuz hocamEn ucuz hs80 i İtopya satıyor şu an. 3500 civarlarına düşeceğini sanmıyorum pek
kumaş pad her yerde satılıyor.Sırf bu yüzden kulaklık elenmezDeri padler biraz işi bozuyor hocam uzun vadede soyulma yapıyor
Hiç inandırıcı gelmedi. Arada dağlar kadar fark var.İkisinide kullandım cloud 3 bence daha iyi
Arada dağlar kadar tek fark cloud 3 ün konfor olarak üst olması ses olarak ahım şahım farkları yokHiç inandırıcı gelmedi. Arada dağlar kadar fark var.
öyle deniliyor ama 15 saat diyenlerde varBu HS80’in batarya süresi 20 saat mi
Cloud serisi konfor olarak nasıl üst oluyor aga. HS80 yastık gibi. Cloud 2 ve 3 o kadar da rahat değiller. Düzgün EQ yapınca HS80 Max çok fazlasıyla önde. EQ yapmadan kıyaslarsan zaten HS80 basic sesi çok yetersiz gelir. Mikrofon olarak da HS80 Max müthiş. Tek eksisi iCUE uygulaması.Arada dağlar kadar tek fark cloud 3 ün konfor olarak üst olması ses olarak ahım şahım farkları yok
izlediğim videolarda hs80in daha üst sekment olduğu soyleniyorArada dağlar kadar tek fark cloud 3 ün konfor olarak üst olması ses olarak ahım şahım farkları yok
Cloud serisi konfor olarak nasıl üst oluyor aga. HS80 yastık gibi. Cloud 2 ve 3 o kadar da rahat değiller. Düzgün EQ yapınca HS80 Max çok fazlasıyla önde. EQ yapmadan kıyaslarsan zaten HS80 basic sesi çok yetersiz gelir. Mikrofon olarak da HS80 Max müthiş. Tek eksisi iCUE uygulaması.
HS80 öyle. HS80 Max ışığı kapatınca 65-70. Belki daha fazla.Bu HS80’in batarya süresi 20 saat mi