- Konu Sahibi Konu Sahibi
kablosuz ayrı bı konfor hocam zaten akşam işim bitince şarja takarimO ne öyle kablolu kulaklık al daha iyi fazla para vermezsin en azından
kablosuz ayrı bı konfor hocam zaten akşam işim bitince şarja takarimO ne öyle kablolu kulaklık al daha iyi fazla para vermezsin en azından
Doğrudur bir şey diyemem ben cloud 3 ü daha iyi hissetmiştim.izlediğim videolarda hs80in daha üst sekment olduğu soyleniyor
Bu site tam olarak fiyasko. Oyuncu kulaklığının Ofis, Fitness ve Telefon çağrısını değerlendirmek nedir. Böyle kıyaslarsan DT 990 Pro bile eksi puan yer. Verilen puanlar da tam olarak tutarlı değil. Buraya inanarak değerlendirmeyin.Teknik veriler cloud 3 den yana.hs80 wireless bana çok rahatsız ağır bir kulaklık olarak geldi.Kafa tipine göre değişebilir.Corsair HS80 RGB WIRELESS vs HyperX Cloud III Wireless Side-by-Side Headphones Comparison
Compare the Corsair HS80 RGB WIRELESS and HyperX Cloud III Wireless headphoneswww.rtings.com
fiyat olarak dağlar kadar fark olması şuan normal değil çünkü ilk çıktığında aynı fiyattaydılar birbirinin rakibiydi. şuan bu fiyatta cloud 3 yerine hs80 almak kötü bir tercih olurHiç inandırıcı gelmedi. Arada dağlar kadar fark var.
3500 falan beleş fiyat. Bu kadar fark varken Cloud 3 Wireless tercih edilmeli.fiyat olarak dağlar kadar fark olması şuan normal değil çünkü ilk çıktığında aynı fiyattaydılar birbirinin rakibiydi. şuan bu fiyatta cloud 3 yerine hs80 almak kötü bir tercih olur
Gaming alanında değerlendirincede cloud 3 önde çıkıyor hocamBu site tam olarak fiyasko. Oyuncu kulaklığının Ofis, Fitness ve Telefon çağrısını değerlendirmek nedir. Böyle kıyaslarsan DT 990 Pro bile eksi puan yer. Verilen puanlar da tam olarak tutarlı değil. Buraya inanarak değerlendirmeyin.
Yani ses ve konfor baya göreceli bence öznel konuşmak yanlış kulaklığı bir kafaya takmak gerekiyorGaming alanında değerlendirincede cloud 3 önde çıkıyor hocam
Basit değerlendirilmiş. Yine buna bakarak satın almak tutarsız. Ses kasmak için Cloud daha iyi elbette ama bunda da neredeyse çoğu detayı duyduğun için önemsiz fark. Müzik ve Film olarak da HS80 çok önde. Öyle değerlendirmedikleri sürece amaca hitap etmiyor.Gaming alanında değerlendirincede cloud 3 önde çıkıyor hocam