Neler Yeni

HYPER X CLOUD 3 DENEYİM VE SORU

Hyperx78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Efe yıldız
Kulaklığı dün aldım ses kasma performansını beğendim ama mobıl cıhazda kullanıyorum ben mıkrofonuda baya iyi, bır vıdeoda 3.5mm bağlarsanız orta ses kasma performansı alırsın diyordu. USB ile bağlarsanız tam performans alırsınız demişti ama bunu bılgısayar ıcın diyordu ben mobil cihazım dönüştürücü alıp iPhone gırısınden bağlasam daha ıyı performans alırmıyım
Sorularınızı alabılırım kulaklık ile ilgili

Gloxy

80+ Bronze
Kulaklığı dün aldım ses kasma performansını beğendim ama mobıl cıhazda kullanıyorum ben mıkrofonuda baya iyi, bır vıdeoda 3.5mm bağlarsanız orta ses kasma performansı alırsın diyordu. USB ile bağlarsanız tam performans alırsınız demişti ama bunu bılgısayar ıcın diyordu ben mobil cihazım dönüştürücü alıp iPhone gırısınden bağlasam daha ıyı performans alırmıyım
Sorularınızı alabılırım kulaklık ile ilgili
tahta gibi kulaklık hocam nasıl rahat ediyosunuz onla ses kasma performansı elbette iyi ama ben hiç beğenmedim konforunu 2 saat taktıktan sonra çıkarınca kafama press yapmış gibi hissediyordum iade etmiştim

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
haro
tahta gibi kulaklık hocam nasıl rahat ediyosunuz onla ses kasma performansı elbette iyi ama ben hiç beğenmedim konforunu 2 saat taktıktan sonra çıkarınca kafama press yapmış gibi hissediyordum iade etmiştim
suan ne kullanıyosunuz ?

Gloxy

80+ Bronze
Steelseries Arctis 7+ kullanıyorum hocam yazılım desteği olmasa ses kasma konusunda iyi diyemezdim ama yazılım desteği sayesinde oyunlarda çok iyi ses veriyor

Hyperx78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Efe yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baya rahat geldi bana görünüşü sağlam dıger kulaklıkta çift ped kullanıyordum kulağımı ağrıtıyor diye oyuzdende bana rahat gelmıs olabılır