Neler Yeni

Hyper X Cloud II vs Razer Blackshark V2

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murat Özbey
2 Kulaklık Arasında Kaldım bütçem 1000 tl civarı hangisini almalıyım veya önerebileceğiniz daha iyi bir tane varmı

Lnex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Emre CAN
2 gündür bende şu iki model arasındayım kafayı sıyırıcam :D gidip denedim mediamarkt da cloud u gerçekten güzeldi sesin kesilmesi olayı, hafifliği ve kulağı sarışı süperdi, black i deneme şansım olmadı keşke olsa da fikir sahibi olup satın alsam birini..

Cloud 2 nin yazılımı yokmuş bu arada ryzen o konuda + puanda

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murat Özbey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 gündür bende şu iki model arasındayım kafayı sıyırıcam :D gidip denedim mediamarkt da cloud u gerçekten güzeldi sesin kesilmesi olayı, hafifliği ve kulağı sarışı süperdi, black i deneme şansım olmadı keşke olsa da fikir sahibi olup satın alsam birini..

Cloud 2 nin yazılımı yokmuş bu arada ryzen o konuda + puanda
bende cidden kafayı yiyeceğim en sonunda iki modelide bütün forumlarda ve sitelerde araştırdım birisi razer diğeri cloud 2 diyor cidden arada kaldım

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Ömer-Zemin
2 Kulaklık Arasında Kaldım bütçem 1000 TL civarı hangisini almalıyım veya önerebileceğiniz daha iyi bir tane varmı
dostum sana şöyle söyleyeyim ben gözlük kullanıyorum. Denemediğim kulaklık kalmadı tüm kulaklıklarda gözlüğün kollarına baskı yapıyor ve acıtıyordu. Fakat Cloud2'nin öyle bir ergonomisi var ki saatlerce bile kullandım tek bir ağrı hissetmedim. Razer Kraken de kullandım o da çok acıtıyordu. Kalite olarak da kullandığım en iyidi Cloud2.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
Hasan
dostum sana şöyle söyleyeyim ben gözlük kullanıyorum. Denemediğim kulaklık kalmadı tüm kulaklıklarda gözlüğün kollarına baskı yapıyor ve acıtıyordu. Fakat Cloud2'nin öyle bir ergonomisi var ki saatlerce bile kullandım tek bir ağrı hissetmedim. Razer Kraken de kullandım o da çok acıtıyordu. Kalite olarak da kullandığım en iyidi Cloud2.
kraken nasıl acıtıyor? normal kraken mi t.e versiyonu mu? çünkü t.e. versiyonunda gözlük için boşluklar var padde öyle okumuştum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende cidden kafayı yiyeceğim en sonunda iki modelide bütün forumlarda ve sitelerde araştırdım birisi razer diğeri cloud 2 diyor cidden arada kaldım
blacksharkv2 çok hafif ve çok rahat bende kraken t.e. var ses kalitesi cloud 2den daha iyi olduğunu düşünüyorum. yani blacksharkv2>kraken t.e.> c2

Eruyan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Emre Eruyan
blackshark v2 daha kaliteli bi kulaklıktır ama cloud 2 de alsan pişman olmazsın aralarında çok bi fark yok

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Ömer-Zemin
kraken nasıl acıtıyor? normal kraken mi t.e versiyonu mu? çünkü t.e. versiyonunda gözlük için boşluklar var padde öyle okumuştum
standart kraken ve bayağı acıtıyor görmeme rağmen bazen gözlüğümü çıkartıyorum.

Top Bottom