S Sogard 80+ Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 173 Dahası Reaksiyon skoru 20 İsim abdulrahim Cumartesi, 00:35 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Tworule yazmış: Eski cloud 2 satılır 4.5k yeterli deri kullanılmadı kumaşta sağlam 7.1 klipsli kırıldı sadece sjsjjsjsjsj Devamı için tıklayın... hocam sıfırı 3 k zaten xd
Tworule yazmış: Eski cloud 2 satılır 4.5k yeterli deri kullanılmadı kumaşta sağlam 7.1 klipsli kırıldı sadece sjsjjsjsjsj Devamı için tıklayın... hocam sıfırı 3 k zaten xd
T Tworule 80+ Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 361 Dahası Reaksiyon skoru 144 İsim Tuğrul Cumartesi, 00:58 #15 Sogard yazmış: hocam sıfırı 3 k zaten xd Devamı için tıklayın... Zaten satmıyorum. Sorun sıfırında eski versiyon ayarında değil.
Sogard yazmış: hocam sıfırı 3 k zaten xd Devamı için tıklayın... Zaten satmıyorum. Sorun sıfırında eski versiyon ayarında değil.
asuramerlin 80+ Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 283 Dahası Reaksiyon skoru 50 İsim Merlin Cumartesi, 01:04 #16 Sogard yazmış: İkisi arasında ki fark nedir genellikle fps oyunları (valorant) oynuyorum. Devamı için tıklayın... 3 var memnunum şuan kablosuz kullanıyorum şarjı baya götürüyor
Sogard yazmış: İkisi arasında ki fark nedir genellikle fps oyunları (valorant) oynuyorum. Devamı için tıklayın... 3 var memnunum şuan kablosuz kullanıyorum şarjı baya götürüyor