Neler Yeni

Hyperx Cloud 2 vs Corsair Void RGB Elite

mertaydn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mert Aydın
Bütçe
2000
Hangisi sizce ? 2000 tl bütçede
Fps oyunları oynuyorum
Kulaklığın yanından çıkan mikrofonu kullanacağım
Hyperx in tasarımını daha çok beğeniyorum
Hyperx genel olarak biraz abartılmış gibi geliyor (kullanıcı yorumları ve youtube den gördüğüm kadarıyla)
Hyperx i sadece jack ta kullanırsam mikrofonu da çalışır mı
Hyper x te ses seviyesi ve kalitesinde jack ve usb bağlantısında farklılık var mı
ŞİMDİDEN YARDIM EDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Kutluhan bayrakcı
Hangisi sizce ? 2000 TL bütçede
Fps oyunları oynuyorum
Kulaklığın yanından çıkan mikrofonu kullanacağım
Hyperx in tasarımını daha çok beğeniyorum
Hyperx genel olarak biraz abartılmış gibi geliyor (kullanıcı yorumları ve youtube den gördüğüm kadarıyla)
Hyperx i sadece jack ta kullanırsam mikrofonu da çalışır mı
Hyper x te ses seviyesi ve kalitesinde jack ve usb bağlantısında farklılık var mı
ŞİMDİDEN YARDIM EDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER
Jak 7 1 için var. Ama ses kasmak için stero kullanmak gerekiyor diye biliyorum ben

eneskaya6

80+ Silver
İkisini kullanan biri olarak şunu kesinlikle soyleyebilirim hyperxin mikrofonlari cok kotu karisya asiri yapay bir ses veriyor hic begenmiyorum corsairin mikrofonu daha dogal. Ses kalitesi farki olarakta gundelik kullanim muzik bas film izleme vs de corsair daha iyi. Oyunlarda hyperx daha iyi. Cok fena oyuncu degilsen corsair al derim

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Kutluhan bayrakcı
İkisini kullanan biri olarak şunu kesinlikle soyleyebilirim hyperxin mikrofonlari cok kotu karisya asiri yapay bir ses veriyor hic begenmiyorum corsairin mikrofonu daha dogal. Ses kalitesi farki olarakta gundelik kullanim muzik bas film izleme vs de corsair daha iyi. Oyunlarda hyperx daha iyi. Cok fena oyuncu degilsen corsair al derim
Cloud 3 cloud 2 nin mikinin düzelmiş halimi ? Bazıları eskisi kadar iyi ses kasılmıyor dedi

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
dostum hyperx cloud2 var şuan kullanıyorum mikrofoun çok kötü felan değil doğal normal kime sorsam sesin güzel geliyor bi sıkıntı yok cızırtı yok yapay ses yok olması gerektiği gibi gidiyor

shujirea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Kerem
İkisini kullanmış birisi olarak cloud 2 den void elite e geçtiğimde basslar tizlerin bariz bir şekilde cloud 2 de daha kaliteli olduğunu anladım. Mikrofon konusuna gelirsek cloud 2 daha çok oyun odaklı bir mikrofonu var sesin ultra net değil ama konuştuğun bir kişiye sorduğunda mikrofonum nasıl sorusuna kötü geliyor diyecek kadarda kötü değil. Void elite'i kardeşim kullanıyor ben hala 4 senedir cloud 2 kullanıyorum temiz kullandığımdan dolayı deformede olmadı. Ses yalıtımı konusundada biraz daha iyi cloud 2. Karar senin ikiside çok kaliteli kulaklıklar internetten biraz daha bilgi edinip al. İkisindende pişman olmazsın.

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Bütçeni arttırma şansın varsa cloud 3 almanı tavsiye ederim

Top Bottom