Neler Yeni

Hyperx cloud 2 vs Hyperx cloud core wireless

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ

msty.3417

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa
hocam gene kararsız kaldım ya c2 alıp geçicem sanırsam
cloud2 alıp geçme ağır basıyor bendede ses kartı var yedek pedi var telefona carta curta bağlanıyor kablosu baya uzuyor kafama olurmu olmazmı korkusu yok şarj derdin yok bilemiyorum wireless gerek yok gibi pc basındasın abi zaten kabloya çok takıntılı biri değilim önemli olan rahatlık kumaş pedi felan ekstra yani koşulsuz iade hakkıda var amazonda en kötü iade eder geçeriz ya nolcak abi :D senelerin kulaklığı biliyorum ama hala üretilip satıştaysa birşeyleri iyi yapıyorki hala satıyorlar üretiyorlar çok olumlu yanı var :D

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
cloud2 alıp geçme ağır basıyor bendede ses kartı var yedek pedi var telefona carta curta bağlanıyor kablosu baya uzuyor kafama olurmu olmazmı korkusu yok şarj derdin yok bilemiyorum wireless gerek yok gibi pc basındasın abi zaten kabloya çok takıntılı biri değilim önemli olan rahatlık kumaş pedi felan ekstra yani koşulsuz iade hakkıda var amazonda en kötü iade eder geçeriz ya nolcak abi :D senelerin kulaklığı biliyorum ama hala üretilip satıştaysa birşeyleri iyi yapıyorki hala satıyorlar üretiyorlar çok olumlu yanı var :D
aynen öyle ya olmadı iade eder wireless çekeriz :d

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Efe Kırmaz
HyperX Cloud Core Wireless Amazon da 1049TL bence direk al. Hem ekonomik hem wireless hem kaliteli. 7.1 Yok ama DTS diye bir sistem yapmışlar, program yükleyip aktifleştiriyorsun. Kimine göre DTS ile daha iyi ses kasılıyor 7.1 e göre.

valla bu fiyata wireless varken c2 bende almazdım. 7.1 kullanmayacaksan c2 almana gerek bile yok.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,733
İsim
Orkun
kanka valo cs felan için 7.1 kullanmak istiyorum açıkcası haricinde dizi müzik içinde kullanacağım
7.1 den daha iyi diyorlar DTS e. Bence fiyatı gayet makul wireless bir kulaklık için.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Diyarhan
Kim ne derse desin C2 net dshs iyi ses kalitesi vericektir. Ama hem hafif hemde kablosuz olmasından ötürü csw alınır.

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ

msty.3417

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa
birde deri peddeki terletme olayı yaz aylarında çekilmez hale gelecektir bro kumaşı takar keyfime bakarım diye düşünüyorum şarj göstergesi yok lap diye biterse ne söverim dts x güzel teknoloji tabii ki ama ne kadar etkili olacak kablolu ses kartlı bir kulaklık karşısında keşke birebir kıyaslaması olsa adam gibide karşılaştırsak aga :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

7.1 den daha iyi diyorlar DTS e. Bence fiyatı gayet makul wireless bir kulaklık için.
cloud 2 de dts teknolojisini satın alsak kullanabiliyormuyuz çünkü 39,37 TL gibi bir ücreti var storede şuanda baktığımdada bir kere satın alıyoruz o kadar ömür boyu kalıcı oluyor

Son düzenleme:

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,733
İsim
Orkun
cloud 2 de dts teknolojisini satın alsak kullanabiliyormuyuz çünkü 39,37 TL gibi bir ücreti var storede şuanda baktığımdada bir kere satın alıyoruz o kadar ömür boyu kalıcı oluyor
Sanırım olmuyor. Çünkü Core Wireless ı bilgisayara takıp programı yüklediğinde programı kulaklık otomatik etkinleştiriyor.

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
birde deri peddeki terletme olayı yaz aylarında çekilmez hale gelecektir bro kumaşı takar keyfime bakarım diye düşünüyorum şarj göstergesi yok lap diye biterse ne söverim dts x güzel teknoloji tabii ki ama ne kadar etkili olacak kablolu ses kartlı bir kulaklık karşısında keşke birebir kıyaslaması olsa adam gibide karşılaştırsak aga :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

doğru diyon aga

Top Bottom