HyperX Cloud 2 vs Razer Blackshark V2 usb

emingenco

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
1100
Arkadaşlar cloud 2 ve Blackshark V2 arasında kaldım. Fiyat olarak ikiside 1k civarında zaten. Oyunlarda ikiside iyi zaten. Yazın ter yapmasın, ses kalitesi de sağlam olsun istiyorum. Kulaklıktan anlayan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

blackshark

Arkadaşlar cloud 2 ve Blackshark V2 arasında kaldım. Fiyat olarak ikiside 1k civarında zaten. Oyunlarda ikiside iyi zaten. Yazın ter yapmasın, ses kalitesi de sağlam olsun istiyorum. Kulaklıktan anlayan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Blackshark v2 kullanıyorum memnunum. çok rahat ve ses kalitesi süper. ayarlardan birkaç düzenlemeyle dahada iyi hale getirilebiliyor ve mikrofon kalitesi vasatın üstünde. sorun olursa cevaplarım kulaklık hakkında

İkisi arasinda kalmistim cloud 2 aldim cok memnunum

Blackshark v2 kullanıyorum memnunum. çok rahat ve ses kalitesi süper. ayarlardan birkaç düzenlemeyle dahada iyi hale getirilebiliyor ve mikrofon kalitesi vasatın üstünde. sorun olursa cevaplarım kulaklık hakkında
Pedleri Sünger diye ter veya ağrı yapıyor mu ? Bende logitech 321 var, kulak pedleri sünger ve acaip ter ve sıcaklık hissediyorum kulaklarımdan. Razer ın kendi yazılımı olduğu için sanırım razer v2 ye daha yakınım.

Pedleri Sünger diye ter veya ağrı yapıyor mu ? Bende logitech 321 var, kulak pedleri sünger ve acaip ter ve sıcaklık hissediyorum kulaklarımdan. Razer ın kendi yazılımı olduğu için sanırım razer v2 ye daha yakınım.
Hayır pamuk gibi pedleri var çok rahat. terleme ister istemez oluyor havalar sıcak çünkü. alcaksan thx special audioyu aktif hale getir yazılımdan. ses kartından daha güzel performansı var

Bildiğim kadarıyla cloud 2 komforu ve sıcaklık değerleri blackshark v2 den daha iyi yanlışım varsa düzeltin ve ayrıyetten yedek ped çıkıyor biri deri biri bez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve cloud 2 sürücüleri 53mm blackshark v2 50mm dolby 7.1 destekliyor cloud 2 blackshark thx yazilimini cloud 2 daha dayanikli metal olduğu için ve esnek blackshark v2 99% plastik

Bildiğim kadarıyla cloud 2 komforu ve sıcaklık değerleri blackshark v2 den daha iyi yanlışım varsa düzeltin ve ayrıyetten yedek ped çıkıyor biri deri biri bez
Konfor olarak ikiside çok güzel ama cloud 2 bir tık önde orası doğru. blackshark v2'yi asıl alma sebebim yazılım desteği güzel ayarlar var yazılımında.

Benim fikrimce tek artisi yeni model olmasi v2 nin

Konfor olarak ikiside çok güzel ama cloud 2 bir tık önde orası doğru. blackshark v2'yi asıl alma sebebim yazılım desteği güzel ayarlar var yazılımında.
Evet artisi yazilim yönünde cloud 2 yazilim araştirmadim ola bilir yazilim youtube videosuna görmüştüm sanırım ve yazılım çokta önemli bir şey değil aslında tercih meselesi

Yurtdışında cloud 2 ve blackshark v2 fiyatları ikiside aynı fiyat burda cloud 2 en az 200-300 tl daha ucuza geliyor v2 den o yüzden tercih ettim

Benim fikrimce tek artisi yeni model olmasi v2 nin
Yazılım desteği + cloud 2'den çok daha iyi mikrofonu var. thx ve ses kartı performansı da cloud 2'ninkinden iyi. cloud 2'nin artıları hem kumaş hem deri pedli olması + daha hafif + oyunlarda çok azda olsa önde.

Çok komik ama inceledim blackshark v2 ve cloud 2 nin mikrofon testini bende olan 180 tl aldigim James Donkey 711 mikrofonu kat kat kaliteli anlamıyorum bunu ikisininde mikrofon kalitesi kötü ayarlarla düzeltile biliyor sanırım ayrıyrtten thx açarsan tabi iyi olur cloud 2 de dolby açarsanda aynı şekil

Bence tamamen isteğinize bağlı Cloud 2nin mikrofonu iyi değil bence ama aşırı hafif 7 24 kullanabilirsin acıtmaz ben hiç terleme sorunuda yaşamadım bence kulaklığınıza ayar yapmak vs istiyorsanız blackshark v2 takıp direkt kullanıyım diyorsanız cloud 2

Çok komik ama inceledim blackshark v2 ve cloud 2 nin mikrofon testini bende olan 180 TL aldigim James Donkey 711 mikrofonu kat kat kaliteli anlamıyorum bunu ikisininde mikrofon kalitesi kötü ayarlarla düzeltile biliyor sanırım ayrıyrtten thx açarsan tabi iyi olur cloud 2 de dolby açarsanda aynı şekil
djejejdjd ne yalan söyleyim doğru. gamepower medusanın daha iyi mikrofonu var bunlardan. yinede blacksharkınki yazılım ile düzeltilebiliyor cloud 2 hala aynı kalıyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,524
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri