- Bütçe
- 1100
Arkadaşlar cloud 2 ve Blackshark V2 arasında kaldım. Fiyat olarak ikiside 1k civarında zaten. Oyunlarda ikiside iyi zaten. Yazın ter yapmasın, ses kalitesi de sağlam olsun istiyorum. Kulaklıktan anlayan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Blackshark v2 kullanıyorum memnunum. çok rahat ve ses kalitesi süper. ayarlardan birkaç düzenlemeyle dahada iyi hale getirilebiliyor ve mikrofon kalitesi vasatın üstünde. sorun olursa cevaplarım kulaklık hakkındaArkadaşlar cloud 2 ve Blackshark V2 arasında kaldım. Fiyat olarak ikiside 1k civarında zaten. Oyunlarda ikiside iyi zaten. Yazın ter yapmasın, ses kalitesi de sağlam olsun istiyorum. Kulaklıktan anlayan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Pedleri Sünger diye ter veya ağrı yapıyor mu ? Bende logitech 321 var, kulak pedleri sünger ve acaip ter ve sıcaklık hissediyorum kulaklarımdan. Razer ın kendi yazılımı olduğu için sanırım razer v2 ye daha yakınım.Blackshark v2 kullanıyorum memnunum. çok rahat ve ses kalitesi süper. ayarlardan birkaç düzenlemeyle dahada iyi hale getirilebiliyor ve mikrofon kalitesi vasatın üstünde. sorun olursa cevaplarım kulaklık hakkında
Hayır pamuk gibi pedleri var çok rahat. terleme ister istemez oluyor havalar sıcak çünkü. alcaksan thx special audioyu aktif hale getir yazılımdan. ses kartından daha güzel performansı varPedleri Sünger diye ter veya ağrı yapıyor mu ? Bende logitech 321 var, kulak pedleri sünger ve acaip ter ve sıcaklık hissediyorum kulaklarımdan. Razer ın kendi yazılımı olduğu için sanırım razer v2 ye daha yakınım.
Konfor olarak ikiside çok güzel ama cloud 2 bir tık önde orası doğru. blackshark v2'yi asıl alma sebebim yazılım desteği güzel ayarlar var yazılımında.Bildiğim kadarıyla cloud 2 komforu ve sıcaklık değerleri blackshark v2 den daha iyi yanlışım varsa düzeltin ve ayrıyetten yedek ped çıkıyor biri deri biri bez
Evet artisi yazilim yönünde cloud 2 yazilim araştirmadim ola bilir yazilim youtube videosuna görmüştüm sanırım ve yazılım çokta önemli bir şey değil aslında tercih meselesiKonfor olarak ikiside çok güzel ama cloud 2 bir tık önde orası doğru. blackshark v2'yi asıl alma sebebim yazılım desteği güzel ayarlar var yazılımında.
Yazılım desteği + cloud 2'den çok daha iyi mikrofonu var. thx ve ses kartı performansı da cloud 2'ninkinden iyi. cloud 2'nin artıları hem kumaş hem deri pedli olması + daha hafif + oyunlarda çok azda olsa önde.Benim fikrimce tek artisi yeni model olmasi v2 nin
djejejdjd ne yalan söyleyim doğru. gamepower medusanın daha iyi mikrofonu var bunlardan. yinede blacksharkınki yazılım ile düzeltilebiliyor cloud 2 hala aynı kalıyoÇok komik ama inceledim blackshark v2 ve cloud 2 nin mikrofon testini bende olan 180 TL aldigim James Donkey 711 mikrofonu kat kat kaliteli anlamıyorum bunu ikisininde mikrofon kalitesi kötü ayarlarla düzeltile biliyor sanırım ayrıyrtten thx açarsan tabi iyi olur cloud 2 de dolby açarsanda aynı şekil