Neler Yeni

HyperX Cloud 2'den Cloud 3 Wireless geçmeye değer mi ?

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Mert Camran
Arkadaşlar soru başlıkta.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Ckribrahim

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kutay Orhan
ses kalitesinde devrimsel bir değişiklik yaşamazsın ama kablosuz özgürlüğü gibi bir gerçek var o yüzden değer gibi geliyor.

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Mert Camran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ses kalitesinde devrimsel bir değişiklik yaşamazsın ama kablosuz özgürlüğü gibi bir gerçek var o yüzden değer gibi geliyor.
Sırf kablosuz ve yeni micden dolayı aşırı geçesim var hocam o yüzden değer dimi kablolu ne bileyim bela ya.

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Tuna
Sırf kablosuz ve yeni micden dolayı aşırı geçesim var hocam o yüzden değer dimi kablolu ne bileyim bela ya.
param olsa ilk yapacağım şey kablosuza geçmek benimde. geçilir bence(cloud 2 yi ucuza verirsen alırım :D )

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Mert Camran
param olsa ilk yapacağım şey kablosuza geçmek benimde. geçilir bence(cloud 2 yi ucuza verirsen alırım :D )
Hahahaha güncel fiyatlar ortada hocam sen kaç verirsin :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
Kablosuz kullanmak resmen özgürlük. Ben de yakın zamanda Cloud 2 almıştım. Bütçem olsaydı kesinlike Kablosuz olanı alırdım. Sürekli bilgisayardan kalkarken çıkarmak zulüm gibi geliyor.

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Mert Camran
Kablosuz kullanmak resmen özgürlük. Ben de yakın zamanda Cloud 2 almıştım. Bütçem olsaydı kesinlike Kablosuz olanı alırdım. Sürekli bilgisayardan kalkarken çıkarmak zulüm gibi geliyor.
Mesela bugün yemek siparişi vermiştim hocam zil çalmıştı kalktım, oyundaydım mecburen kulaklığı çıkardım geri döndüğümde ölmüştüm kulaklığı takana kadar :D

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Tuna
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
Mesela bugün yemek siparişi vermiştim hocam oyundaydım mecburen kulaklığı çıkardım geri döndüğümde ölmüştüm kulaklığı takana kadar :D
Çok iyi anlıyorum hocam bizim evde sürekli kalkmam gerekiyor bilgisayardan. Zulüm gibi geliyor veya tuvalete gidiyorum elim ıslak veya nemli dokunmak istemiyorum kulaklığa. 😁

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Mert Camran
Çok iyi anlıyorum hocam bizim evde sürekli kalkmam gerekiyor bilgisayardan. Zulüm gibi geliyor veya tuvalete gidiyorum elim ıslak veya nemli dokunmak istemiyorum kulaklığa. 😁
o yüzden kablosuz kulaklık alıyorum ben bu zülumden kurtarayım kendimi hahaha :D darısı sizlerin başına :peepokalp:

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kutay Orhan
ben en çok oyun oynadığım dönemlerde kablolu kulaklık kullanıyordum ve kendimce idare etmeye çalışıyordum fakat kendime yazık etmişim hocam wireless geçerek en doğrusunu yapmışım , paranız varsa direk geçin beklemeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,934
Üyeler
162,089
Son üye
yagiz_e
Top Bottom