HyperX Cloud 2'den Cloud 3 Wireless geçmeye değer mi ?

Merdo.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,045
Arkadaşlar soru başlıkta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Ckribrahim

ses kalitesinde devrimsel bir değişiklik yaşamazsın ama kablosuz özgürlüğü gibi bir gerçek var o yüzden değer gibi geliyor.

ses kalitesinde devrimsel bir değişiklik yaşamazsın ama kablosuz özgürlüğü gibi bir gerçek var o yüzden değer gibi geliyor.
Sırf kablosuz ve yeni micden dolayı aşırı geçesim var hocam o yüzden değer dimi kablolu ne bileyim bela ya.

Sırf kablosuz ve yeni micden dolayı aşırı geçesim var hocam o yüzden değer dimi kablolu ne bileyim bela ya.
param olsa ilk yapacağım şey kablosuza geçmek benimde. geçilir bence(cloud 2 yi ucuza verirsen alırım :D )

param olsa ilk yapacağım şey kablosuza geçmek benimde. geçilir bence(cloud 2 yi ucuza verirsen alırım :D )
Hahahaha güncel fiyatlar ortada hocam sen kaç verirsin :D

Kablosuz kullanmak resmen özgürlük. Ben de yakın zamanda Cloud 2 almıştım. Bütçem olsaydı kesinlike Kablosuz olanı alırdım. Sürekli bilgisayardan kalkarken çıkarmak zulüm gibi geliyor.

Kablosuz kullanmak resmen özgürlük. Ben de yakın zamanda Cloud 2 almıştım. Bütçem olsaydı kesinlike Kablosuz olanı alırdım. Sürekli bilgisayardan kalkarken çıkarmak zulüm gibi geliyor.
Mesela bugün yemek siparişi vermiştim hocam zil çalmıştı kalktım, oyundaydım mecburen kulaklığı çıkardım geri döndüğümde ölmüştüm kulaklığı takana kadar :D

Mesela bugün yemek siparişi vermiştim hocam oyundaydım mecburen kulaklığı çıkardım geri döndüğümde ölmüştüm kulaklığı takana kadar :D
Çok iyi anlıyorum hocam bizim evde sürekli kalkmam gerekiyor bilgisayardan. Zulüm gibi geliyor veya tuvalete gidiyorum elim ıslak veya nemli dokunmak istemiyorum kulaklığa. 😁

Çok iyi anlıyorum hocam bizim evde sürekli kalkmam gerekiyor bilgisayardan. Zulüm gibi geliyor veya tuvalete gidiyorum elim ıslak veya nemli dokunmak istemiyorum kulaklığa. 😁
o yüzden kablosuz kulaklık alıyorum ben bu zülumden kurtarayım kendimi hahaha :D darısı sizlerin başına :peepokalp:

ben en çok oyun oynadığım dönemlerde kablolu kulaklık kullanıyordum ve kendimce idare etmeye çalışıyordum fakat kendime yazık etmişim hocam wireless geçerek en doğrusunu yapmışım , paranız varsa direk geçin beklemeyin.

Geri