Merdo.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,045
Sırf kablosuz ve yeni micden dolayı aşırı geçesim var hocam o yüzden değer dimi kablolu ne bileyim bela ya.ses kalitesinde devrimsel bir değişiklik yaşamazsın ama kablosuz özgürlüğü gibi bir gerçek var o yüzden değer gibi geliyor.
param olsa ilk yapacağım şey kablosuza geçmek benimde. geçilir bence(cloud 2 yi ucuza verirsen alırımSırf kablosuz ve yeni micden dolayı aşırı geçesim var hocam o yüzden değer dimi kablolu ne bileyim bela ya.
Mesela bugün yemek siparişi vermiştim hocam zil çalmıştı kalktım, oyundaydım mecburen kulaklığı çıkardım geri döndüğümde ölmüştüm kulaklığı takana kadarKablosuz kullanmak resmen özgürlük. Ben de yakın zamanda Cloud 2 almıştım. Bütçem olsaydı kesinlike Kablosuz olanı alırdım. Sürekli bilgisayardan kalkarken çıkarmak zulüm gibi geliyor.
valla kendi kulaklığımı satabilirsem 1.2 (pazarlık sunnettir)Hahahaha güncel fiyatlar ortada hocam sen kaç verirsin![]()
Çok iyi anlıyorum hocam bizim evde sürekli kalkmam gerekiyor bilgisayardan. Zulüm gibi geliyor veya tuvalete gidiyorum elim ıslak veya nemli dokunmak istemiyorum kulaklığa.Mesela bugün yemek siparişi vermiştim hocam oyundaydım mecburen kulaklığı çıkardım geri döndüğümde ölmüştüm kulaklığı takana kadar![]()
o yüzden kablosuz kulaklık alıyorum ben bu zülumden kurtarayım kendimi hahahaÇok iyi anlıyorum hocam bizim evde sürekli kalkmam gerekiyor bilgisayardan. Zulüm gibi geliyor veya tuvalete gidiyorum elim ıslak veya nemli dokunmak istemiyorum kulaklığa.![]()
ben en çok oyun oynadığım dönemlerde kablolu kulaklık kullanıyordum ve kendimce idare etmeye çalışıyordum fakat kendime yazık etmişim hocam wireless geçerek en doğrusunu yapmışım , paranız varsa direk geçin beklemeyin.Sırf kablosuz ve yeni micden dolayı aşırı geçesim var hocam o yüzden değer dimi kablolu ne bileyim bela ya.