Hocam öncelikle şunu belirtmek istiyorum. YAZACAĞIM ŞEYLER KESİNLİKLE ŞAHSİ GÖRÜŞÜMDÜR ve ASLA GENEL BİR YARGI İÇERMEMEKTEDİR. .
Ürüne gelecek olursak, ben çok fazla araştırıp çok fazla incelemeler vs izleyerek bu kulaklığa yöneldim. Gerçekten 1 kişi bile olumsuz yorum yapmamıştı bu kulaklıkla ilgili. Ağustostan beri deneyimlediklerime göre, kulaklık inanılmaz rahat bir kulaklık öncelikle. Max 4-5 saat aralıksız kafamda kaldı ama hissettirmedi bana. Konfor olarak başarılı. Mikrofonu da arkadaşlarımın discord vs gibi uygulamalar üzerinden dönüşlerine göre gerçeğe inanılmaz yakın pürüzsüz net bir sesimin olduğunu söylediler. Yani mikrofon da başarılı. Ancak iş ses performansına gelince, bir kere markanın yazılımı çok kötü onu bi geçelim. Basic ayarlardaki ses performansına göre konuşacak olursam benim beklentimin epey altında kaldı açıkçası. Eski kulaklığım olan steelseries arctis 1 ile arasında ses performansı olarak bariz bir fark bekliyordum fakat bariz bir fark falan yok yakın birbirlerine ki zaten en çok bu üzdü kulaklıkta beni. Ha alacağın fiyata (artık indirimli mi alırsın nasıl alırsın bilmiyorum) göre rakiplerine kıyasla bir adım önde midir? Rakiplerini deneyimlemediğim için bir şey söylemek zor. Genel olarak konfor ve mikrofon konularında çok başarılıyken ses performansında aynı şeyi söyleyemeyeceğim.