Neler Yeni

Hyperx Cloud 3 nefes sesimi veriyor

Amazon indirimlerinden hyperx cloud 3 aldım aldığım gibi taktım ses kalitesi falan her şeyi beğendim bir sorunum yok sadece arkadaşlarım nefes sesimin geldiğini söylüyor uygulamayı indirdim ama bir ayar yapmamıştım önerecebileceğiniz bir ayar veya bu durumu nasıl düzeltirim

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Rusty
Cs de ses kasma durumu nasıl? Müziklerde basslar nasıl tavsiye eder misin?

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben beğendim rahat ve güzel sadece bu nefes sesi problemi ama o da büyük ihtimalle benle alakalı sadece nasıl düşürürüm onu araştırıyorum

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Burak
Cs de ses kasma durumu nasıl? Müziklerde basslar nasıl tavsiye eder misin?
Cloud2 daha başarılı ses kasmada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben beğendim rahat ve güzel sadece bu nefes sesi problemi ama o da büyük ihtimalle benle alakalı sadece nasıl düşürürüm onu araştırıyorum
Mikrofon öncesine nazaran daha kaliteli düşük sesleri dahi algılıyor belki ondan olabilir

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ömer Keskin
Mikrofonun açısını değiştir. Bende Cloud Alpha S var aynı sorun bende de oluyor genellikle. Ben mikrofonu ağız kısmının aşağısına çene pozisyonuna getiriyorum sorun çözülüyor direkt nefesim ulaşmıyor mikrofona.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Cloud2 daha başarılı ses kasmada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mikrofon öncesine nazaran daha kaliteli düşük sesleri dahi algılıyor belki ondan olabilir
Mikrofonun açısını değiştir. Bende Cloud Alpha S var aynı sorun bende de oluyor genellikle. Ben mikrofonu ağız kısmının aşağısına çene pozisyonuna getiriyorum sorun çözülüyor direkt nefesim ulaşmıyor mikrofona.
Birde windows sesi böyleyken kulaklığın sesi fullken dışarı ses vermesi normal mi

Ekler

• resim_2024-10-13_145037440.png
    resim_2024-10-13_145037440.png
    75 KB · Hit: 13

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ömer Keskin
Birde windows sesi böyleyken kulaklığın sesi fullken dışarı ses vermesi normal mi
Eğer kumaş ped kullanıyorsan dışarıya her kulaklık ses verir. Bende deri ped var dışarıya ses vermiyor.

Top Bottom