HyperX Cloud 3 Wireless alınır mı

Reaksiyon skoru
12
beyler kısaca HyperX Cloud 3 Wireless alınır mı . uzun zamandır cloud 2 kullanıyorum rahatlık açısından kablosuz geçeyim diyorum cloud 3 baba kalitesinden ödün vermemiştir değilmi kullanan arkadaşlar varmı . genellikle oyun dizi için kullanırım . teşekkür ederim

Kablolu olanını kullanıyorum sadece fps oyunu oynarsan alınır. Basları vs yok film dizi izlerken iyi gelmiyor. v2x vardı film dizi izlerken daha iyi oluyordu.

beyler kısaca HyperX Cloud 3 Wireless alınır mı . uzun zamandır cloud 2 kullanıyorum rahatlık açısından kablosuz geçeyim diyorum cloud 3 baba kalitesinden ödün vermemiştir değilmi kullanan arkadaşlar varmı . genellikle oyun dizi için kullanırım . teşekkür ederim
3100 e sıfır buldum beyler onun için sordum birde akakçede 4600 . fırsatdır ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

artic nova 5 nasıldır.
konforu hyperx e göre kötü diorlar

3100 e sıfır buldum beyler onun için sordum birde akakçede 4600 . fırsatdır ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konforu hyperx e göre kötü diorlar
hyperxin konforunu da çok beğenmedim v2 x in padlerini taktım öyle kullanıyorum.

Cloud 2 vardı daha yeni 2 gün önce geldi cloud 3 gayet başarılı bence. Forumda vardı konusu dolby ile ayarları yaparsan daha memnun kalırsın.

Kablolu olanını kullanıyorum sadece fps oyunu oynarsan alınır. Basları vs yok film dizi izlerken iyi gelmiyor. v2x vardı film dizi izlerken daha iyi oluyordu.
alınır çok memnunum 2 aydır kullanıyorum ses biraz yetersiz geliyor evet 5k vermiştim ben ama dolby ile çözdüm ayarlarımı paylaşırım isteyen olursa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,959
Üyeler
183,362
Son üye
Ibramk
Geri